STEVE MADDEN: CARRSON

Hupsista keikkaa… Tein postauksen täydellisistä kesäkengistä ja päädyin itse ostamaan yhdet suosittelemista kenkäpareista. Pari päivää postauksen jälkeen satuin menemään Asoksen sivuille ja huomasin kesä-alen olevan käynnissä. Kotiin klikkailinkin nämä kengät ja muutaman ihanan kesämekon. Asoksen aleissa taitaa edelleen olla kaikkea ihanaa jäljellä, joten jos vielä kaipailet kesävaatteita heinä-elokuun helteille, käy kurkistamassa!

Paksukorkoisina, neutraaleina mutta ihanan särmikkäinä korkkareina näistä tulee varmasti yksi kesän käytetyimmistä kengistä. Ensimmäiselle yhteiselle matkallemme kenkäni ja minä suuntaamme jo huomenna, kun suuntana on Italia muutaman viulutunnin ja hyvin ansaitun rantalomapäivän merkeissä!

asdsa

// Guilty as charged… I wrote a post on the perfect summer shoes and ended up buying one of the recommended pairs myself (*facepalm*). A few days after my post I ended up on the Asos website, realized a whole lot of things were on sale and ended up clicking these beauties and a few gorgeous dresses home. There seems to be quite a lot of nice things left, so if you too are looking for something nice to wear this summer, check it out at asos.com!

Thick heeled, neutral with a small twist. I swear these will be a go-to-pair this summer. Maybe even my birthday shoes… Anyway, before my birthday and anything else, tomorrow we, my shoes and I, are heading to Italy for a few lessons and a well deserved few days off by the beach!

´

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s