SILVER SHOES

Terveiset Italian helteistä! Soittoon liittyvät hommat hoituivat nopeammin kuin osasin odottaa aikataulumuutosten vuoksi, ja näin ollen sainkin yllättäen kaksi vapaapäivää vain muutaman kilometrin päässä Italian rannikosta. Hiukan tukalasta olosta huolimatta olenkin yrittänyt tehdä parhaani nauttiakseni näistä säistä, kun kerrankin voin, ja tänään suuntaankin Adrianmeren rannalle ottamaan aurinkoa. Rusketus – täältä tullaan!

Tämän postauksen asussa olen viilettänyt menemään lähes jokaisena kesän vähänkin kuumempana päivänä. Midi-hame, spagettiolkaiminen toppi ja matalat kengät… Tämä kombo toimii aina! Kuten mainitsin parin viikon takaisessa Sunday Style Crush postauksessa Ebba von Sydowista, olen yrittänyt löytää täydellisiä, matalapohjaisia ja mukavia kenkiä, joissa tuntisin oloni itsevarmaksi niin hameissa kuin myös housuissa. En voi ihan vielä väittää onnistuneeni, mutta näissä hopeisissa lenkkareissa olo on kuitenkin jo aika mukava! Näin kuumissa säissä taidan kuitenkin joutua turvautumaan ihan vaan sandaaleihin!

asda

// Greetings from the Italian heat! My violin duties here were taken care of faster than I thought as there was a mix up with the schedules. Surprisingly enough I was blessed with two completely empty days within just a few kilometers from the Italian coast. Thus, I’m doing my best to enjoy this as long as I can and today I’m heading towards the beaches of the Adriatic sea. Summer tan – here I come!

In the look of this post you can spot what I’ve been wearing during more or less all of the even slightly hotter days of this summer. A midi skirt, barely there top and a pair of flat shoes… This combination does the trick, every time! As I mentioned in my Sunday Style Crush post on Ebba von Sydow, I’ve been trying to find a pair of flat, comfortable shoes that I’d feel comfortable in wearing with both skirts and pants. I cannot say I would’ve found the perfect pair yet, but this silvery duo is a good step along the way! Comfortable, classy and interesting! For hotter weathers, such as today, I however mostly end up relying on sandals instead!

Blazer – Zara // Top – H&M // Skirt – Uniqlo // Bag – Furla // Shoes – Anna Field

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s