WEEKEND IN ITALY

Aurinkoiset terveiset Helsingistä! Lähdettyäni Lontoosta torstai-iltapäivällä vietin pitkän viikonlopun Italiassa ennen eilistä kotiinpaluutani. Olen aina arvostanut Suomea, mutta en muista, että kotiinpaluu olisi koskaan tuntunut yhtä ihanalta kuin nyt. Täällä on ihanaa! Tätä raikkautta, vehreyttä, viileyttä, kieltä ja näitä ihmisiä on todella kaivattu… Ruokakauppoja unohtamatta! En edes tajunnut, miten ikävä tätä kaikkea oli ollut ennen kuin pääsin takaisin!

Viikonloppuni tiivistääkseni: perjantaina ja lauantaina sain neljä loistavaa viulutuntia. Lauantaina satoi kaatamalla, joten tuntini jälkeen iltapäivä kului kahvilassa Andy Weirin Yksin Marsissa – kirjaa lukien. Sunnuntaina pääsin vihdoin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni ja vietin rantapäivää. Rannalla lokoilu oli aivan ihanaa, mutta vannon, että oma auringon ottamiseni päättyy tähän. Olen kauttaaltani edelleen yhtä valkoinen kuin ennen auringon ottamista, lukuun ottamatta niitä osia, joihin en oikein yltänyt levittämään aurinkorasvaa ja jotka paloivat pahemmin kuin koskaan ennen. En edes oikeastaan nauti auringon ottamisesta, joten tästä lähtien turvaudun rusketuksen suhteen ihan vaan vanhaan kunnon IR:ään.

Helsinkiin oli joka tapauksessa aivan ihana palata ja tuntuu hyvältä viettää täällä runsas puolisen viikkoa ennen suuntaamista seuraavalle mestarikurssille ja seuraavia konsertteja kohti!

P.S. En malta odottaa, että pääsen kuvaamaan ja jakaamaan kanssanne ensimmäisen ja kolmannen kuvan ihanat asut! Muse & Modan kultainen kukkapanta ja Asoksen puna-valkoraidallinen mekko ovat parhaita ostoksiani pitkiin, pitkiin aikoihin!

asdsaa

// Ciao from Helsinki! After leaving London on Thursday and spending a long weekend in Italy including a few days of masterclass lessons and a day on the beach I’ve finally arrived home. I’ve always been quite appreciative of my home country but coming home this time felt more special than perhaps it ever has before. The freshness, the greenery, the coolness, the people, the language… Not to mention the grocery stores! I didn’t even realize how much I had missed it all until l I came back.

To recap the weekend; on Friday and Saturday I had four amazing violin lessons in total. What remained of the Saturday after the lessons was spent reading at a cafe, as the weather was rainy all day. On Sunday I fulfilled my long time dream and had a beach day. Lying on the beach was great, however afterwards I solemly swore I’ll never try to tan ever again… Most of me is as white as ever and the parts that I managed to miss with sunscreen are more burnt than I even thought possible. Epic fail 😀

Anyway now I’m back and looking forward to spending a beautiful half a week in Helsinki before the next masterclass and concerts in the eastern parts of Finland!

P.S. Can’t wait to share with you both the look of the first picture with the gorgeouse gold flower crown from Muse & Moda and the outfit of the third picture with my new favourite summer dress from Asos!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s