FRESH WATER MELON SALAD

Tänään torstaina on aika jakaa resepti jokakesäiselle suosikkiruoalleni, nimittäin raikkaalle ja hedelmäiselle vesimelonisalaatille! Kesän kuumimpina päivinä harva ruoka pitää mielen yhtä virkeänä kuin kevyt salaatti. Tämä salaatti toimii täydellisesti niin alkupalana, lounaana kuin myös esimerkiksi grilliruokien lisukkeena!

Kesäisen raikkaaseen vesimelonisalaattiin tarvitset seuraavat ainekset: vesimelonia, kurkkua, vihreitä omenoita, viinirypäleitä, fetajuustoa sekä mansikoita.

Salaatista saa helposti ruokaisamman lisäämällä esimerkiksi grillattua kanaa tai halloumi-juustoa. Jos kaipaat salaattiin lisää suolaisuutta ja makua, voit lisätä Kalamata oliiveja, suolapähkinöitä, auringonkukan siemeniä tai mitä tahansa muuta mielesi tekee, vain mielikuvitus on rajana!

Salaattien paras puoli on niiden helppous! Tämäkin salaatti vaatii yhden ainokaisen valmisteluvaiheen: kuutioi kaikki ainekset, sekoita ja olet valmis tarjoilemaan!

asdsa

// Long time, no recipe! This Thursday it’s time to introduce my favourite summer food; the fruity, fresh and delicious watermelon salad! In the hot weathers of the summer nothing works as well as a salad. I can guarantee this is a hit for starters, lunch or as a side during a summery BBQ!

For this fresh watermelon salad you need: watermelon, cucumber, green apples, grapes, feta cheese and strawberries.

If you feel for a bit more taste, you can add Kalamata olives, salted nuts, sunflower seeds or anything else you’d like, the only limit is your imagination! For a more foody salad I like adding chicken or halloumi cheese.

The best thing about salads is that the preparation steps are cut down to more or less just one: just chop everything into small pieces, mix them in a bowl and you’re ready to go!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s