BLUE SWEATER

Ai että, mikä sääennuste tälle päivälle on annettu! 😀 Monena vuotena olen toivonut, että olisin ostanut Ruissiliput ajoissa, mutta tänä vuonna olen kertakaikkisen kiitollinen siitä, että ostaminen jäi väliin. Ainakin sääennusteen mukaan taidan viihtyä tänään sisätiloissa paremmin kuin hyvin, eikä ulkona seisominen houkuttele oikeastaan ollenkaan.

Vaikken Ruissiin olekaan menossa, olen silti viettämässä aikaa vanhassa kotikaupungissani Turussa! Tuntuu ihanalta palata tänne, mutta tällä kertaa paluuta varjostaa pieni haikeus. Lapsuudenkotini on myynnissä ja näin ollen vakituista Turku-kotia ei enää kohta ole. Muuttopakkaukset ovatkin täällä jo kovassa vauhdissa, mutta illalla suuntaamme viikonlopunviettoon kesämökillemme saaristoon. En malta odottaa rauhoittumista, metsäkävelyitä, grillailua, saunomista, hiljaisuutta ja ihan vain suomalaisesta kesästä ja luonnosta nauttimista.

Sää vaikuttaa kuitenkin valitettavasti pysyvän sateisena ja niinpä tulen todennäköisesti ainakin viikonlopun ajan käpertymään neuleisiin, pitkiin housuihin ja kumppareihin. Tämän postauksen asu on hiukan siistimpi kaupunkiversio asusta, ja pakko myöntää että fillistelen tätä aika paljon! Mielestäni tämä COSin jäänsininen neule on täydellinen viileisiin kesäiltoihin!

dsfs

// Rain, rain, go away…! Just kidding, I’m enjoying these chilly weathers to the fullest. After sweating through both day and night during my weekend in Italy, I swore I’d never complain about cool air again and so far I’ve kept that promise. As long as I don’t have to sweat I’ll be good!

For now I’m spending a few days in my old hometown! It’s been good to be back, but also a bit melancholic as my childhood home is being sold and I soon no longer will have a permanent place to stay at whenever I visit. There’s been a lot of packing going on, and tonight we’re headed to our summer house. Can’t wait to slow down a bit and to enjoy the nature to the fullest.

As the weather seems to be staying rainy I’ll most likely be bundling up in knitwear, pants and rubber boots for the upcoming week. In the look of these post I adopted a slightly more city chic approach and I must say I like it quite a bit! As you know I absolutely love combining light colours in particular during the summer, and I feel like this ice blue COS sweater is perfect for the trick! How do you feel about this look? 🙂

Sweater – COS // Pants – Uniqlo // Bag – DKNY // Heels – Mango

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s