SHOOTING OUTFITS

Ihanaa lauantaita! Olen jo pidemmän ajan halunnut hiukan avata omaa blogiin liittyvää ajankäyttöäni, ja ajattelin, että tänään olisi sopiva hetki kertoa kuka kameran takana hyörii ja miten kuvaaminen yleensä hoidetaan. Nautin tällä hetkellä bloggaamisesta aivan valtavasti, ja vaikka se ehkä jossain määrin pinnallista onkin, on siitä tullut ihanan rentouttava ja vapauttava tapa toteuttaa luovuuttani jokapäiväisessä elämässäni. Jollain tapaa homma tuntuu mukavasti täydentävän kaikkea muuta arkeeni kuuluvaa ja kaiken kaikkeaan olen ollut tähän kaikkeen todella tyytyväinen.

Tällä hetkellä kameran takana hääräilee suurimmaksi osaksi pikkusiskoni, enkä voi muuta kuin kiittää häntä kärsivällisyydestä, ajasta ja paneutumisesta tähän hommaan. Yhteisen ajan löytäminen on kuitenkin usein osoittautunut yllättävän vaikeaksi, ja parhaaksi ratkaisuksi on osoittautunut mahdollisimman monen usein käyttämäni asun kuvaaminen kerralla. Kuvien avulla saan yleensä blogiin tulevaa materiaalia ainakin muutamaksi viikoksi ja parhaimmillaan jopa kuukaudeksi eteenpäin, ja näin voimme keskittyä kaikkeen muuhun tähteellisempään tekemiseen ilman sen enempiä kuvaushuolia loput ajasta.

Tällainen kuvauspäivä pidettiin viimeksi viime torstaina ja tässä postauksessa siis hiukan kuvamateriaalia tuosta päivästä ja sneak peekkiä tulevista asuista! Tulin siskoni kämpille noin 9.30 aikoihin, jolloin söimme pikaiset aamupalahotdogit ja kuvasimme kolme asua. Lopuksi yritimme kuvata vielä neljännenkin, mutta sopivaa paikkaa ja valaistusta ei oikein tahtonut löytyä, joten luovutimme. Lopuksi päätimme vielä lähteä lounastamaan yhdessä ja loppujen lopuksi pääsimme lähtemään harjoittelemaan kello kahdentoista aikoihin. Melko tehokasta, vai mitä!

Kaikean kaikkiaan bloggaamisesta ja kuvaamisesta on mielestäni muodostunut kiva yhteinen harrastus. Siskoni on ensimmäisestä kuvauskerrasta lähtien kehittynyt ihan valtavasti valokuvaajana ja yhteistyö sujuu kerta toisensa jälkeen aina helpommin. Arvostan sisarellista suorapuheisuutta ja tehokkuutta, homma todellakin toimii.

asda

// Happy Saturday! Last Thursday we had an outfit shooting session with my sister and I thought it could be fun to tell you a bit how we take photos and why we do it the way we do. At the moment I enjoy blogging a lot and as superficial as it occasionally might seem, it’s really become an important creative outlet for me. It’s very different compared to everything else I do and somehow lets me use many of the creative skills I’ve often missed using.

As I mentioned, my sister is the person working behind the camera, and for that I’m super grateful. However, managing to fit our schedules together has turned out to be more difficult than one perhaps would’ve expected. The best solution has turned out to be shooting as many outfits at once as possible. The photos usually last me a couple of weeks or in the best case for a month and this way we only have to meet up for photos once every few weeks/month and can focus on living our best lives in other ways the rest of the time, haha.

Anyway, this is exactly what we did last Thursday! We met up around 9.30 at my sisters place, had a quick breakfast together, shot 3 outfits, tried to shoot a 4th one but thought it was too damn pretty to shoot in bad lightning and in a surrounding not beautiful enough, went for lunch together and eventually left to practice around 12. Efficient, no!?

Over all I feel like blogging and shooting has become a fun hobby for the two of us. Ever since shooting me for the first time my sister has developed to become a better and better photographer and our collaboration is getting smoother and more efficient time after time. I truly appreciate the sisterly straight forward approach we have with each others as it makes working together truly easy. Sisterly love at its best, one might say! 😀

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s