SNEAK PEEK: CAMELIA ROMA

Pari kuukautta sitten hehkutin täällä Camelia Roman laukkuja, ja kuten silloin jo hiukan ennakoin, tilasin sivustolta vähän aikaa sitten itselleni uuden laukun syksyksi. Uutta laukkua pääsette ihastelemaan vähän myöhemmin, mutta sitä ennen ajattelin näyttää kyseisessä postauksessa hehkuttamani paketoinnin.

Laukun voi siis halutessaan tilata kauniisti paketoituna, ja koska palvelu on ilmainen, olen sitä hyvillä mielin hyödyntänyt. Vaikka laukku on jo itsessäänkin ihana saada, piristää myös kaunis paketointi kummasti. Olen lisäksi itse täysi tumpelo kaikessa askartelussa paketointi mukaan lukien, joten kauniin lahjapaketin tilaaminen on ihan loistavaa, mikäli ostos on tulossa lahjaksi jollekin muulle kuin itselle. Tätä palvelua tarjoaa moni muukin nettikauppa, ja suosittelen sitä lämpimästi! 🙂

asda

// A few months ago I wrote a post on one of my favourite affordable bag brands, Camelia Roma. Already then I predicted that I might end up ordering another bag from them, and so I did! I promise I’ll share the beauty of a bag with you soon enough, but before that I thought it might be fun to show you the packaging I got it in and so praised in my previous post.

The website offers a free gift wrapping service and I, as a) a lover of beautiful things and b) a complete mess regarding any crafts including wrapping gifts, have made sure of making use of it. Of course it’s always great just to get the bag itself, but getting it in a beautiful package certainly doesn’t make the experience worse. Many shops online offer this service, and in particular when ordering gifts for other people it’s definitely something worth trying out!

Pink blazer from Zara.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s