STRIPED DRESS

Aurinkoiset terveiset Lontoosta! Palasin tänne maanantai-iltana, ja tuntuu ihanalta olla taas täällä. On kivaa päästä palaamaan normaalien rutiineiden pariin, saattaa kouluhommia loppuun ja ihan vaan olla taas samassa kaupungissa poikaystäväni kanssa. Olen niin kiitollinen siitä, että saadaan olla yhdessä vielä viisi viikkoa ❤

Ennen tänne tuloani pidin puolentoista viikon tauon kaikesta soittamisesta ja nyt harjoittelu tuntuu taas mielekkäältä. Pari vuotta sitten olin jonkinlaisen burnoutin partaalla ja tajusin vihdoin viimein, miten tärkeää täydellisen, hyvällä omallatunolla ja stressittömällä asenteella vietetyn tauon pitäminen oikeasti on. Soittojen, opintojen tai töiden pariin palaaminen on paljon mielekkäämpää, kun on saanut hetkeksi unohtaa kaiken niihen liittyvän. Joskus tauon pitäminen voi tuntua mahdottomalta, mutta kyllä se vaan aina kannattaa.

Motivaation lisäksi täällä on kaikki tosi hyvin. Viileän Suomen jälkeen tuntuu kivalta olla hiukan lämpimämmässä Lontoossa ja pukeutua jälleen kevyempiin kesämekkoihin. Tämä raidallinen mekko löytyi Asoksella, joilla muuten on ihan loistavat ale-tarjonnat – suosittelen käymään kurkistamassa! Nyt kuitenkin kouluhommien pariin, joten nähdään myöhemmin!

asdas

// Toodles from London! I got back on Monday evening, and it feels so great to be back! I’m super happy to get back to my everyday routines, to finish off some school work and simply to be in the same town with my favourite boy. I look so much forward to these five weeks left of the summer ❤

Before coming here I held a 1.5 week long break from all playing and now it feels great to be back at it again. After being nearly burnt out one and a half year ago I finally learnt the importance of having a complete, guilt-free and stress-free break from playing at least once a year. It makes so much more sense to get back to playing when you’ve had a chance to forget all about it and it feels fun, motivating and exciting again. Sometimes having a break can feel impossible, but I will never stop preaching about how important it can be.

Other than just being motivated everything is great here! After a relatively chilly Finland it feels nice to be in a summery London and to be able to wear all my favourite summer dresses again. The striped beauty of this post is from Asos, and I can truly recommend checking out their sales section; there are so many beautiful things on discount atm! Anyway, now it’s time for me to focus on some essay writing, so see you later!

Headband – Marzoline // Earrings – Glitter // Dress – Asos // Bag – DKNY // Sandals – Carvela

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s