LEATHER BAG IN BLACK 

Tässä hän on – uusi musta tilaihmeeni! En ole lukion loppumisen jälkeen omistanut kunnollisen kokoista siistiä mustaa käsilaukkua, ja niinpä tavarani ja kilokaupalla nuotteja ovat päivä toisensa jälkeen kulkeneet mukana vanhassa kangaskassissa. Kun syksy nyt kuitenkin on tulossa, ajattelin, että on uusien tuulien aika ja tilasin haaveilemani laukun. Tätä kelpaakin syksymmällä kanniskella ympäriinsä!

Tällä kertaa halusin riittävän ison, jämäkän muotoisen ja klassisen mallisen laukun, joka toimii mahdollisimman monen asun kanssa. Lisäksi pidin tärkeänä sitä, että laukku on musta ja materiaaliltaan nahkaa. Tämä laukku täyttikin kaikki kriteerit, enkä voisi olla paljon tyytyväisempi. Ainoa miinus on se, ettei läppärini tahdo mahtua laukkuun, joten sitä tarvitessani joudun kai kuitenkin tyytymään kangaskassini raahailuun…

Olen aina pitänyt kultaisista yksityiskohdista musitssa käsilaukuissa. Vaikka hopea tuntuukin usein hillitymmältä ja tyylikkäämmältä vaihtoehdolta, siistii mustan ja kullan yhdistelmä mielestäni monen muuten melko tylsän asun. Mitä mieltä te olette? Pidättekö enemmän kultaisista vai hopeisista yksityiskohdista? 🙂

asdas

// And here she is – my new all black beauty! I haven’t had a proper sized handbag since the end of high school and have mostly been dragging along my things and a ton of sheet music in a canvas bag day after day. Those times are now over, and I can gladly introduce you to the new victim of my over packing.

What I wanted from my bag was a good size, a structured shape and a classic style that works with as many outfits as possible. Besides that it was important for me that the bag is leather and black. This bag ticked all the boxes, and I couldn’t be much happier. The only minus is that my laptop doesn’t quite fit into it, so I guess when I need it the canvas bag has to tag along after all…

I’ve always had a thing for black bags with golden details. Although silver is a bit more subtle and in many cases more elegant, I feel like a black and gold bag polishes many outfits that otherwise would look a bit more dull. What do you think? Do you prefer golden or silver details? 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s