HEADBANDS

Tukkapannat ovat tehneet paluun, ja olen asiasta niin iloinen! Kuluneina vuosina harva trendi on tuntunut kovinkaan omalta, mutta tuuli näyttää kääntyneen, ja nyt moni ikisuosikkini on tehnyt paluun. Vekkihameet, satiini, statement korvikset, tukkapannat… Vihdoin!

Olen yrittänyt löytää täydellistä tukkapantaa jo jonkin aikaa, ja muutaman edullisen olenkin hankkinut muun muassa H&M:ltä ja Primarkista. Mikään ei kuitenkaan ole kolahtanut kunnolla, ennen kuin löysin Marzolinen sekä Muse&Modan Instagramin kautta. Marzoline keskittyy keskihintaisten satiinisten tukkapantojen valmistamiseen (hinnat liikkuvat 40-55 euron välillä) ja tarjoavat sekä perinteistä matalaa mallia, että uutta trendikästä täytettyä mallia. Itse päädyin helmiäisen valkoiseen täytettyyn malliin! Tukkapanta on ihanan laadukkaan tuntuinen, ja hintaero sekä näkyy, että tuntuu. Tässä on ehkä ensimmäinen tukkapanta, joka ei aiheuta tippaakaan päänsärkyä!

Kullanvärinen helmillä koristeltu tukkapanta löytyi puolestaan Muse&Moda nettisivulta, ja ihastuin siihen päätä pahkaa. Pelkäsin hiukan, että panta osoittautuisi liian näyttäväksi ja kimaltelevaksi, mutta turhaan – se on täydellinen ja toimii yllättävän monen asun kanssa! Jos joku asuste viimeistelee asun kuin asun, on se todellakin tämä!

asdsa

// This season headbands are back and I absolutely love it! Many of the trends that passed by during last year and the year before weren’t really for me, but during the upcoming season there are so many things that I really love making a comeback! Pleated skirts, satin, statement earrings, headbands. I’m here for all of it!

I’ve been on the look for the perfect headband for some time already, and have purchased some affordable ones at for instance H&M and Primark. None of the headbands I found however felt quite perfect until I found the brands Marzoline and Muse & Moda on Instagram. Marzoline is entirely focused on the production of medium priced hair accessories (prices ranging from 40 to 55 €) and offer both a flat and a padded model of their signature satin headband. I went all in for the padded version in pearl white.

The golden pearl flower crown, which I absolutely love, was found at Muse&Moda. I was a bit afraid it would be too sparkly and “extra” to be used, but it is absolutely perfect and I feel like a queen when wearing it. It works both for parties and for everyday looks and if something, this is the accessory that elevates any outfit.

Pearl Flower Crown – Muse & Moda // Padded Satin Headband – Marzoline

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s