STEPPING INTO THE FALL SEMESTER

Odotan niin innolla syyslukukauden alkamista! Kesä oli aivan ihana, ja koen todella kerrankin olevani valmis uuden kouluvuoden alkuun. Kuten varmaan moni blogiani lukenut jo tietää, rakastan listoja ja tavoitteiden asettamista ja niinpä ajattelin, että voisi olla hauska vilkaista, mitä kaikkea toivon saavani aikaiseksi tulevina kuukausina.

Koulu. Jatkan maisteriani ja olen tosi tyytyväinen tämänhetkiseen elämäntilanteeseni. 60-70% kursseista on jo suoritettu, ja suurimman osan jäljellä olevista voin suorittaa enemmän tai vähemmän itsenäisesti. Syyslukukauden saan panostaa 100% soittoihin, mikä tuntuu ihanalta. Valmistan syksyn aikanna kilpailuohjelmaa enkä näin ollen ole vielä ihan varma haluanko lisäksi suorittaa oikiksen kursseja Avoimessa syksyn aikana, mutta eiköhän sekin tässä vähitellen selviä.

Kuntoilu. Tavoitteeni tulevana syksynä on saada kuntoilu osaksi arkeani. Olen maailman laiskin liikkuja, mutta koska tiedän, että kuntoilu tekee hyvää stressin keskellä ja olen, uskomatonta, mutta totta, vähän kaivannut liikuntaa, ajattelin, että saattaisi vihdoin olla salikortin hankkimisen aika. Ajatuksena on suunnitella joka viikolle kolme salikertaa. Päätavoite taitaa ainakin näin aluksi olla ihan vain suunnitelmassa pysyminen 😀

Terveys. Syksystä taitaa tulla aika intensiivinen ja pyrkimyksenä on pysyä terveenä ja voida hyvin. Kuntoilu on tietenkin tärkeä osa tätä tavoitetta, mutta sen lisäksi yritän luvata itselleni, että nukun ja lepään riittävästi. Kun todella haluan saavuttaa jotain, unohdan helposti lepäämisen, ja täten lupaankin itselleni, että nukun niin pitkään kuin sielu sietää ainakin kerran viikossa. Pyrin myös syömään säännöllisesti ja terveellisesti ja valitsemaan terveellisiä välipaloja muuten usein valitsemani karkkipussin sijaan.

Ystävät. Stressaavina kausina minulla on taipumus eristäytyä kaikesta ja kaikista, ja tätä pyrin tänä syksynä välttämään. Niin moni ystävä, joka on viettänyt viime vuoden tai viime vuodet ulkomailla on yhtäkkiä Helsingissä, ja todella haluan ottaa tästä koko ilon irti. En malta odottaa yhdessä juhlittuja juhlia ja jaettuja brunsseja, lounaita ja illallisa!

Kaiken kaikkiaan syksyssäni taitaa olla kyse ennen kaikkea ahkeroimisesta, työ-vapaa-aika-tasapainon hakemisesta ja elämästä nauttimisesta. Millaisia tavoitteita te olette asettaneet tulevalle syksylle? 🙂

asasda

// I am so excited for the upcoming fall semester! Summer treated me extremely well, and I truly feel ready for whatever this school year has to bring. As anyone who’s read this blog for the previous year probably knows by now, I love making lists and setting goals and therefore I thought it could be fun to take a look at what I hope to achieve and maintain during the upcoming months.

School. I’m continuing my master and feel quite happy with where I am. I’m done with 60-70% of my courses and most likely will have the chance to do a lot of the remaining things independently, which I’m extremely happy about. I’ll be able to focus on playing to 100% which feels great. As I’m preparing for a competition I’m not quite sure yet if I’ll go for any open uni law courses this semester, but am still considering so we’ll see!

Fitness. My goal this autumn is to really incorporate some kind of physical activity into my everyday life. I’m the lousiest when it comes to working out, but knowing the amount of work the autumn will bring along and realising I haven’t felt too good in my body in a while I feel like it’s more than time to pull myself together and do something about it. I’ll try to schedule three gym sessions in my calendar each week and see how it feels. The main goal to start with will be just sticking to the plan 😀

Health. The fall will most likely turn out to be quite intensive and I’ll strive for staying healthy in both body and mind. The working out is of course an important part of it, but besides that I’ll try to make sure that I sleep enough and take time to recover. When I’m determined to reach something I suck at resting, but I’ve solemnly sworn to myself that I’ll sleep in at least once a week. I’ll also try to make sure to eat regularly and prioritise healthy snacks instead of candy.

Social life. During stressful periods I’ve always had a tendency to isolate myself from everything and everyone, and will do my best not to do that this fall. Many of my friends who’ve spent the last year/years abroad are now in Helsinki and I’ll truly have to take advantage of that and enjoy their company. Can’t wait to do brunches, dinners and parties together!

So, to conclude, this fall will be a lot about working hard, finding a good work-life balance and enjoying life in the meantime. Do you have any goals for the upcoming year?

2 Comments Add yours

  1. Kuvat ovat vielä ihanan kesäisiä 🙂
    Syksyltä toivon, että on aikaa ehtiä nauttimaan pimenevistä, mutta lämpimistä illoista ja hengitellä syksyn tuoksuja. Se olisi hyvä alku!

    1. Kuulostaa kyllä aivan ihanalta! Tästä tulikin mieleen, että olisi ehkä pitänyt lisätä listaani vielä erillinen nautiskeluosio, koska onhan syksyssä kyse niin paljosta muustakin kuin pelkästä ahertamisesta! 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s