MY HOME

Ai, että miten ihanaa olla kotona! Alivuokrasin asuntoni kesän ajaksi, enkä varmaan ikinä ole ollut niin rakastunut kotiini kuin nyt palattuani tänne kolmen kuukauden matkalaukkuelämän jälkeen. Vanhempani muuttivat kesän aikana pois lapsuudenkodistani ja niinpä tännekin kulkeutui muuton tieltä pois muun muassa aivan ihana, iso valkoinen matto sekä maalaus, joka sopii tänne kuin nappi silmään. Sisustus piristyi kuin silmänräpäyksessä, enkä todella voisi olla paljon tyytyväisempi!

Minulle on aina ollut tärkeää, että kotini on kaunis ja tuntuu kotoisalta. Kun elämä joskus tuntuu raskaalta tai stressaa, tuntuu tärkeältä, että ainakin kotiin on aina kiva tulla. Vaikken muuten mielestäni ole kovin paikkasidonnainen enkä juurikaan ikävöi kotiin ollessani muualla, pidän silti asuntoani jotenkin omana turvasatamanani ja pidän tosi tärkeänä, että täällä on hyvä olla. Tällä hetkellä olen täällä ihan valtavan onnellinen, ja vaikka pientä hiottavaa aina löytyy olen noin periaatteessa tyytyväinen sisustukseeni!

Kotonani olen suosinut neutraaleja värejä ja pitäytynyt lähinnä valkoisen, sinisen ja harmaan eri sävyissä. Olen aina rakastanut tauluja ja erilaisia maalauksia, ja niinpä niitä on täällä aika paljon. Ensimmäisessä asunnossani seinillä roikkui lähinnä omia tuherruksiani, mutta vuosien mittaan olen vähitellen keräillyt tänne muualta ostamiani julisteita ja maalauksia. Tauluja on löytynyt muun muassa Juniqe-nettikaupasta, Ateneumin museokaupasta, Kärkkäiseltä sekä tori.fistä. Tori.fistä on löytynyt paljon muutakin, ja suosittelen tarkistamaan lähialueen tarjonnan aina silloin tällöin, jos kaipailee freesausta omaan sisustukseen! 🙂

asdas

// Oh, how good it feels to be back home! I sublet my apartment for the summer, and I don’t think I’ve ever been so in love with this place as when I returned here after living luggage life for the last three months. My parents also moved out of my childhood home during the summer and therefore I got a new big white carpet and a painting to spice things up. Both fit in perfectly, and I couldn’t be happier.

I’ve always valued having a beautiful and cosy home. When life sometimes feels rough or stressful, I feel it’s super important that it’s at least always nice to come home. Although I otherwise don’t consider myself to be very bound to concrete places and don’t really miss home when I’m gone, I still feel that my apartment is somehow my safe haven and feel it’s super important that I like where I live.

Although there are always small things to improve, I’m in general quite happy with the interior. In my apartment I’ve favoured neutral colours and used mostly different shades of white, blue and gray. I’ve always loved paintings and therefore have done my best to fill the walls with pictures that make me happy. In my first apartment there were mostly my own paintings and drawings (and I’m truly not a good painter…), but along the years I’ve slowly but surely collected posters and paintings from elsewhere. Some I’ve found in second hand stores and museum shops, others online. Second hand shopping is my favourite thing to do when I’m on a budget, and I really recommend it if you’re looking to freshen up your interior! 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s