EARRINGS

Kesän aikana löysin puolivahingossa niin monia kauniita korvakoruja ja tukkapantoja, että näin syksyn tullen on todella mistä valita! Yksi suosikkiostoksista löytyi Muse & Moda-verkkokaupasta, josta niin ikään löysin tässä postauksessa hehkuttamani kauniin kultaisen tukkapannan. Tämän postauksen korvikset ovat ihanan klassiset ja ajattomat, enkä malta odottaa, että pääsen käyttämään niitä niin rentojen farkku-kauluspaita yhdistelmien kuin juhlavampien mekkojen kanssa!

Muse & Modalta tilaamieni tavaroiden laatu oli mielestäni lähtökohtaisesti hyvä, mutta rehellisyyden nimissä on kerrottava, että toisen korvakorun tausta irtosi vain viikko ostamisen jälkeen. Osittain syy oli varmasti minussa, sillä en todellakaan ole maailman huolellisin korujen säilyttäjä, mutta toisaalta voisin huomauttaa säilyttäväni paljon halvempia koruja ihan yhtä huolimattomasti ja ettei niistä yksikään ole mennyt vastaavalla tavalla rikki. Koska syy oli osittain minun, päätin korjata korut itse ja tehdä niistä clip-onit, mutta jos harkitsette tilaamista, suosittelen olemaan vähän varovainen 🙂

asda

// During this summer I truly had a boost when it comes to accessories! I found so many beautiful earrings and headbands online, and I couldn’t be happier with all of them. One of my favourite purchases, the earrings displayed in this post, were found at Muse & Moda, from where I also purchased the beautiful golden hairband from one of my earlier posts. These earrings are so elegant and classic and I truly look forward to pairing them with both relaxed crispy white shirt looks and more festive outfits!

The quality of the things I ordered from Muse & Moda was in general great, however in the name of honesty I must admit that the back of one of these earrings fell of only a week after purchasing. Partially probably my fault, as I’m not exactly the most careful jewellery storer, however I’ve packed much cheaper jewellery just as badly and they’ve always made it. As the fault was partially mine I’ll fix it with turning the earrings into clip-ons, but for reference I recommend storing them a bit carefully 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s