8 DAYS, 8 OUTFITS

Perjantain kunniaksi ajattelin kokeilla uudenlaista konseptia, nimittäin kahdeksan asua kahdeksassa päivässä! Kuluneina kuukausina olen napsinut nopeita kuvia suosikkiasuistani ja tallentanut kuvat erilliseen kansioon, josta huonompana päivänä voin helposti hakea asuinspiraatiota. Kansiosta on ollut paljon apua, ja ajattelinkin, että olisi hauska jakaa kuluneiden viikkojen lempiasuja teidänkin kanssa! 🙂

Kaikki asut, ensimmäistä bile-asua lukuunottamatta, ovat tavallisina arkipäivinä pidettyjä asuja. Tällä hetkellä päiväni ovat rytmiltään melko toistuvia: herään aikaisin, menen kouluun, harjoittelen niin paljon kuin voin, tulen kotiin, syön ja menen nukkumaan. Useimpina päivinä en näe moniakaan ihmisiä, mutta silti olen pyrkinyt pitämään kiinni siitä, että pukeudun asuihin, joissa viihdyn – ihan vaan itseni takia. Saattaa vaikuttaa ajan ja energian tuhlaamiselta, mutta ainakin itse olen kokenut, että tylsimpänäkin päivänä tuntuu hyvältä tietää, että ainakin asuni on kiva, haha.

Turhat selitykset sikseen: tässä kahdeksan asua, joissa olen viime aikoina kaikkein parhaiten viihtynyt. Viime viikko oli melko lämmin, ja siispä asutkin ovat sen mukaisia – tällä viikolla ei kyllä enää ihan paljaissa säärissä ja lyhyissä helmoissa tarkene, haha. Tykkään kovasti kaikista, mutta lemppari taitaa siltikin olla valkoinen Asoksen mekko yhdistettynä Zaran pörröjakkuun ja Mangon käärmeen-nahkakuvioisiin avokkaisiin. Löytyykö teillä suosikkeja? 🙂

asda

// In honor of this Friday I thought I’d try out a new concept – 8 days, 8 outfits! Lately I’ve developed a habit of snapping a fast pic of what I wear every day to create some kind of style file to go to on a bad day, and I thought it could be fun to share this with you too!

All outifts, except for the first one that was a look for a night out, are outfits I’ve worn on plain practicing days. At the moment my days are quite repetitive: I wake up early, go to school, practice as long as I can, go home, eat and go to sleep. Most days I don’t really see a lot of people, but have still held on to dressing nicely – just for myself. It might seem like a lot of effort for seemingly nothing, but for me it’s nice to feel that no matter how boring my day is, at least I’m happy with my outfit, lol.

So, here are eight looks I’ve worn lately and loved. Last week was quite warm, so that’s why all the outfits are quite summery – bare legs and short skirts aren’t really a relevant combination anymore this week, haha. I really love all of them, but think my favourite is the white dress combined with the snake print pumps and Zara’s fluffy cardigan. Did you find any favourites? 🙂

Hairband – Muse & Moda

Dress – Bubbleroom

Shoes – Asos

Coat – Reiss

Shirt – H&M

Shirt – Zara

Shorts – Zara

Bag – Camelia Roma

Hairband – Asos

Top – H&M

Skirt – Karen Millen

Bag – Camelia Roma

Shirt – H&M

Pants – Zara

Bag – Camelia Roma

Shoes – Asos

Hairband – Asos

Shirt – Adel Paris

Skirt – Asos

Shoes – H&M (2ndhand)

Cardigan – Zara

Dress – Asos

Shoes – Mango

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s