FALL BOOTS

Syksy on täällä ja niin ovat ylipolvensaappaanikin! Harva kenkämalli on mielestäni yhtä käytännöllinen ja imarteleva kuin nämä saappaat. Jalat pysyvät lämpiminä ja näyttävät samalla pidemmiltä, mikä on aina plussaa kun vartta luonnostaan on vain runsaat 157 senttiä 😀 Saappaat sopivat mielestäni syksyisin parhaiten yhteen ohuiden sukkisten ja lyhyiden mekkojen, hameiden ja shortsien kanssa. Materiaalina mokka- tai mokkajäljitelmä on mielestäni kaikkein toimivin – muutoin riskinä on helposti hiukan halpa vaikutelma.

Syysfiilistyjen ohella täällä on kaikki ihan hyvin, ja yritän pysyä mahdollisimman kiireisenä koulun ja töiden parissa. Lokakuun alku ei ole ollut ihan niin tasapainoinen kuin olisin toivonut, mutta yritän ottaa sen luonnollisena taantumana. Olen ollut ihan käsittämättömän onnellinen ja asiat ovat menneet ihanan sujuvasti kuluneen puolen vuoden ajan ja on sinänsä ihan ymmärrättävää, ettei onni voi jatkua sellaisenaan ikuisesti, vaikka sitä niin kovasti toivoisin. Harmaan sävyt ovat kuitenkin luonnollinen osa elämää ja yritän ottaa ne sellaisenaan ja uskoa, että tästä selvitään ja sitten aurinko paistaa taas yhtä kirkkaana kuin aina ennenkin. Onneksi nyt on paljon tekemistä ja kivoja työkeikkoja tehtävänä, joten eiköhän tästä selvitä.

asdsa

// The fall is here and so are my over-the-knee boots! I truly find few shoes as functional and flattering on the same time as these boots. They keep your legs warm and also make them look longer – which is a dream come true for any shortie like me! I love pairing boots like this with thin stockings and a short dress, a skirt or a pair of shorts to maximise the lengthening effect. Another styling tip is to go for suede boots instead of patent or regular leather in order to avoid a too Pretty Woman-esque effect 😀

In other news I’m doing relatively well, mostly trying to stay as busy as possible with school. The beginning of October hasn’t been the easiest for me, but I’m trying to look at it as a natural dip. I’ve been so insanely happy and things have been going so smoothly for the previous half year it’s more than natural it doesn’t stay like that forever. Grey shades are a natural part of life and I try to take struggles as that and believe in that I’ll get through it as always and then the sun will shine brighter than ever. Luckily there’s a lot to do and work to look forward to, so I’ll be more than fine.

Shirt – Zara // Shorts – Mango // Boots – Steve Madden // Bag – Furla // Earrings – Muse & Moda

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s