6 x OBSESSIONS LATELY

Veistokset. Monet tämän hetkisistä materia-unelmistani liittyvät sisustukseen, ja yksi suurimmista haaveilun kohteista ovat veistokset. Näen jatkuvasti toinen toistaan kauniimpia sisustusveistoksia blogeissa, Instagram-tileillä ja sisustusartikkeleissa enkä voi lakata miettimistä, miten kauniilta sellainen näyttäisi kotonani. Ongelma on kuitenkin se, etten yhtään tiedä, mistä etsiä! Löytyisikö keltään siellä ruudun toisella puolella vinkkejä?

asda

Sculptures. I’ve been having a lot of interior related cravings lately and one of the biggest ones are sculptures. I keep on seeing beautiful head sculptures and mid-sized statuettes on blogs, Instagram-pages and articles and can’t stop thinking of how beautiful one would look at my place. The problem, however, is that I have no clue where to look for the perfect one. Any tips?

Pyöreät maljakot. Tiedän, tiedän – näitä näkyy kaikkialla, mutta ovathan ne aika kauniita, vai mitä!? Olen yrittänyt olla ihastumatta, joskin todella huonolla menestyksellä. Vaikuttaa siltä, että riippumatta siitä, millaisia kukkia maljakkoon laittaa, ne asettuvat aina täydellisesti. Joten, rakas joulupukki, enkö olisi tällaisen ansainnut…?

asda

Round vases. They are mainstream, I know, but aren’t they beautiful tho!? I’ve been trying to resist the charm for long, but they stole my heart eventually. No matter what the bouquet looks like, the flowers seem to fall perfectly. So, Santa please, how about one sphere shaped vase for this good girl…?

Sanonnat. Hassua tai ei, mutta kun elämä on tuntunut hankalalta, olen aina löytänyt lohtua ja motivaatiota erilaisista sanonnoista. Moni sanonta saattaa tuntua itsestään selvältä tai kliseiseltä, mutta usein niissä piilee jonkinlainen totuus ja toisaalta joskus itsestään selvätkin asiat täytyy lukea tai kuulla, jotta ne muistaisi.

asda

Quotes. Maybe it’s stupid but I’ve always found condolence and motivation in quotes when times have been tough. Fun fact: I have a secret and anonymous Weheartit.com account with more than 5000 (!!!) followers where I’ve collected my favourite quotes – one of which is featured above. Many of the quotes are quite obvious, but sometimes all I need is to read or have someone spell facts out for me in order to remember why I keep on working and living the way I do.

Leopardikuvio. Ehkä hiukan hassu ihastus, koska en ikinä ole onnistunut itse pukeutumaan leopardikuosiin samalla tuntien itseni kotoisaksi, mutta kyllä se silti on myönnettävä, että muilla se näyttää enemmän kuin hyvältä! Ehkä minullakin vielä jonain päivänä… 😀

asda

Leo patterns. This is a slightly random obsession as I never know how to dress in leo, but damn, it looks good on others! Maybe one day on me too… 😀

Antipastilautaset. Antipasti- ja juustolautaset eivät toki ole uusi ihastus, mutta ah. Voisin syödä näitä loputtomiin. Juustot, kinkut, hillot, oliivit, pähkinöt… Kaikki kelpaa. Oli kyseessä sitten tavallinen tai vegaaniversio – harva asia viimeistelee illan yhtä ihanasti kuin täydellinen juustolautanen. Vinkki viitonen muuten Helsingissä asusteleville: yksi suosikkijuustolautasistani löytyy Mannerheimintien Kiilasta. Tilatkaa pariksi lasillinen hyvää punaviiniä ja kattaus on valmis tunnelmalliselle perjantai- tai lauantai-illalle!

asdas

Antipasti-platters. This isn’t exactly a new obsession (as everyone who knows me might know), but God, I love them. Cheese, hams, jams, olives, nuts… Whether they are vegan or normal – nothing finishes an evening like a good platter. Tip for all Helsinki residents: one of the best ones I’ve had here can be found in Kiila on Mannerheimintie. Pair it with a good glass of red wine and you have the perfect setting for a Friday or Saturday night.

Hortensiat. Pidän kaikista kukista, mutta uusimpia suosikkejani ovat hortensiat. Rakastan etenkin valkoisten kukkien raikkautta, sekä niiden pyöreää muotoa ja runsautta. Muutama hortensia sopisi vallan mainiosti tulevaisuuden pallomaljakkooni, eikö vain? 😀

asdas

Hydrangeas. I love all flowers, but my most recent favourites are hydrangeas. I love the purity of the white colour, the round shape and their fullness. A nice bouquet would for sure fit into my future sphere shaped vase, don’t you think? 😀

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s