8 DAYS, 8 OUTFITS

Kahdeksan asua kahdeksassa päivässä oli niin helppo ja hauska postaus kasata, että ajattelin tehdä siitä pysyvän osan blogiani. Täältä siis pesee, toivottavasti tekin tykkäätte! Säät ovat yhtäkkiä kylmenneet aika lailla ja kuten kirjoitinkin tässä postauksessa olen edelleen super ihastunut ylipolvensaappaisiin. Lempiyhdistelmäni ohuiden sukkisten ja shortsien tai hameiden kanssa pitää pintansa, mutta kyllähän ne ihan kivasti matsaavat tavallisten farkkujen tai nahkahousujenkin kanssa, vai mitä! Löydättekö te lemppareita näistä asuista?

Harjoittelun ja satunnaisen bloggailun lisäksi elämässäni ei tällä hetkellä tapahdu mitään kovin kiinnostavaa. Parin viikon päästä suuntana on onneksi jälleen mestarikurssi ensin Portogruarossa Italiassa ja myöhemmin joulukuussa Amsterdamissa enkä malta odottaa. Vaikka kumpikin viikonloppu tulee olemaan työntäyteinen, tulee maisemanvaihdos todella tarpeeseen. Mestarikurssien lisäksi pääsen joulukuun alussa soittamaan kaksi konserttia vanhaan kotikaupunkiin Turkuun, ja ajatus vanhoissa kotisaleissa soittamisesta saa hymyn huulilleni. Kiirettä pitää, mutta enää ei tarvitse kauaa jaksaa. Syksy alkaa jo olla melkein paketissa ja kohta puhaltavatkin uudet tuulet.

adas

// 8 days, 8 outfits was such a fun and easy post to make I thought I’d turn the whole thing into a series! Hope you’ll like it! Whether or not you do, here are 8 more outfits I’ve worn lately 😀 The weathers have gotten quite a lot colder and as I wrote in this post I’ve been super much into over-the-knee boots. My favourite combination still remains with a pair of thin stockings and a pair of shorts or a skirt, but the boots do look quite nice with a pair of basic jeans or leather pants, don’t you think! Any favourites in these looks?

Besides practicing life isn’t too eventful at the moment. In a few weeks it’s time for a masterclass first in Portogruaro in Italy and then later in December in Amsterdam and I’m looking so much forward to getting a short, although work-filled, weekend out of town. A change of scenery will truly be needed. Besides that I have a few concerts coming up in my home town and it feels heartwarming to get back to play in old familiar halls. Busy, busy, busy, but luckily this fall is almost over soon and after that there will be winds of change blowing my way.

Shirt – Zara

Shorts – Mango

Boots – Mango

Earrings –

Dress – SilkFred

Belt – H&M

Boots – Mango

Scarf –

Coat – Primark

Headband – Asos

Shirt – Zara

Jeans – River Island

Boots – Mango

Headband – Primark

Shirt – H&M

Jeans – Gina Tricot

Bag – Camelia Roma

Dress – Zara

Heels – Femme Stockholm

Jumpsuit – Mango

Headband – Muse & Moda

Blazer – Zara

Leather pants – Gina Tricot

Boots – Mango

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s