CLARINS: ECLAT MINUTE

Yksi elämäni aikana testaamani huulikiilto on ylitse muiden, ja se on Clarinsin Eclat Minute. Harvemmin suosittelen meikkituotteita (koska en niistä ihan suoraan sanotusti mitään tiedä) ja harvoin jään mihinkään tuotteeseen koukkuun. Nyt haluaisin kuitenkin vinkata tästä kaikkien aikojen suosikkituotteestani, joka on ollut käytössä jo melkein kolme vuotta. Kiilto toimii niin paljailla huulilla kuin myös huulipunan päällä, ja antaa aina täydellisen, sopivan kiiltävän ja kosteutetun viimeistelyn. Olen kokeillut kolmea eri sävyä ja rakastanut niistä kaikkia. Kiilto ei ole halvimmasta päästä, mutta ehdottomasti joka pennin arvoinen. Suosittelen lämpimästi!

asda

// One lipgloss to rule them all… I rarely recommend make up products, and I also rarely get hooked with any cosmetic products. This, however, is a product I’ve been using on and off for three years and it is amazing. It works both on bare lips and on top of a lipstick and always give the perfect, moisturized, slightly plumped up look. I’ve tried three of the shades, and have loved all of them. The price isn’t the cheapest, however I swear this is worth each and every penny. Warm recommendation!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s