REISS COAT

Olenko ihan väärässä, vai eikö syksy ollutkin ihan super lämmin? En tosissaan muista milloin viimeksi olisin pärjäillyt näin vähissä vetimissä lokakuun loppupuolella. Ei siis valittamista! Paikoittaisesta sateesta huolimatta syksy on mielestäni ollut tosi kaunis, enkä millään tahtoisi vielä siirtyä loskakeleihin. Nyt kylmyys alkaa jo pikkuhiljaa olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus, mutta ei se mitään. Syksy oli ihana, mutta kyllä ensilumikin jaksaa hymyilyttää vuosi toisensa jälkeen.

Ensilumesta olin kuitenkin kaukana, kun viime kesäkuussa lensin Gatwickin lentokentältä Venetsiaan ja piipahdin tekemässä taxfree-ostoksia Reissin liikkeessä. Kuten joku teistä ehkä tietääkin, on Reiss muun muassa yksi Kate Middletonin suosikkimerkeistä enkä yhtään ihmettele miksi! Reissin vaatteet ovat ajattomia, elegantteja ja neutraaleja, ja niinpä en olisi voinut olla iloisemmin yllättynyt, kun tuona kesäkuisena päivänä koko myymälän valikoima oli 40-60% alessa. Kokeilin useita mekkoja ja paitoja, rakastuen loppujen lopuksi päätä pahkaa tässä postauksessa näkyvään kauniisti leikattuun vaaleansiniseen takkiin. Rakastan väriä ja leikkausta, ja voin ehdottomasti nähdä itseni tässä monen vuodenkin päästä!

asdsa

// Is it just me, or is the weather really super warm? I’m pretty sure I’ve never been able to get away with wearing only a thin coat in late October – at least without a thick sweater underneath. I’m not complaining tho! The fall has been incredibly beautiful and although it’s been a bit rainy it’s not that bad after all.

Last June I flew from Gatwick Airport to Venice and ran by their Reiss store. Reiss, as some of you might know, is one of for instance Kate Middleton’s favourite brands and I truly have no wonder why. They have the most elegant, timeless and neutral pieces, and I was delighted to discover that that particular day in June everything was -40-60% on sale. I tired several dresses and shirts, but eventually ended up falling head over heels for this beautiful, light blue coat. I absolutely love the colour and the shape and can absolutely see myself wearing this for years and years to come!

Coat – Reiss // Boots – Steve Madden // Bag – Furla

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s