SUNDAY STYLE CRUSH: THERESE HELLSTRÖM

Aika lentää ja onkin taas uuden Sunday Style Crush-postauksen aika! En ole pitkään aikaan löytänyt uusia tyyli-ihastuksia, mutta syksyisten New Yorkin muotiviikkojen aikana bongasin Therese Hellströmin Instagramista ja ihastuin. Suurin osa muotivaikuttajista tuntuu tällä hetkellä pukeutuvan pelkästään neutraaleihin ja maanläheisiin väreihin, ja vaikka toki siitäkin tyylistä kovasti pidän, olen tavallaan kaivannut jotain vähän värikkäämpää vaikuttajaa jo pitkään. Tähän kaipuuseen vastauksena on ollut Theresen ihana Instagram-sivu, sillä hänellä, jos jollain, on värit hallussa!

Pariisissa asusteleva Hellström työskentelee markkinoinnin parissa ja kirjoittaa lisäksi elämästään kertovaa blogia ruotsalaiselle Ellelle. Rakastan Theresen rohkeaa ja mutkatonta suhtautumista väreihin. Beigen ja valkoisen eri sävyt voidaan hyvillä mielin unohtaa, sillä väriskaala seikkailee kaikkialla pinkin, punaisen, vihreän, sinisen ja keltaisen välillä. Moni asuista on todennäköisesti melko tarkasti suunniteltu, mutta jollain tapaa Theresasta on aistittavissa tietty spontaanisuus, joka inspiroi ainakin minua kokeilemaan yhtälailla värikkäitä yhdistelmiä!

Mitä haluaisin siis omaksua Theresen tyylistä? Kaksi asiaa: mutkattoman ja rohkean suhtautumisen väreihin, sekä rohkeuden pukeutua toinen toistaan värikkäämpiin ja kauniimpiin kenkiin. Kuten ehkä blogini nimestäkin voi päätellä olen korkokenkien, ja etenkin korkeakorkoisten ja värikkäiden korkokenkien suuri ystävä. Suomen sää rajoittaa kenkien käyttöä valitettavasti aika paljon, ja vannon, että mikäli toteutan haaveeni ja muutan jonnekin ensi syksynä palaan taas värikkäiden ja korkeiden korkojen pariin. En malta odottaa!

sdfdsa

// Time flies by and it’s once again time for yet another Sunday Style Crush. For a long time I didn’t find anyone new to gush over, but during last New York Fashion Week I spotted Therese Hellström on Instagram and was immediately charmed. So many influencers are all about neutrals these days – which I obviously partially also love – but I’ve been missing a more colourful approach to fashion, and that is precisely what Therese is all about.

Paris-based Hellström works as the Global Head of PR at Custommade, and sides as a blogger at Swedish Elle magazine. I love her brave and uncomplicated attitude towards colours: forget about whites and beiges, here it’s all about pinks, reds, greens, blues and yellows. Many of the outfits are probably carefully planned, but at the same time I feel like there’s a certain spontaneity to Therese’s way of dressing that is very inspiring.

What I’d like to adapt to my own style from Therese is obviously most importantly her uncomplicated approach towards colours, but also her take on bold footwear. As you might have figured out based on the name of this blog I’m a huge lover of heels and in particular colourful ones. The cold weathers of my current home town restrict my chances to wear pumps to a very limited season, but I swear if I fulfil my dream and move somewhere next fall I’ll return back to the colourfully heeled girl I’ve once been. Can’t wait!

You can follow Therese via her Instagram @tesshell and her blog https://theresehellstrom.elle.se/ 🙂

All photos from Therese’s Instagram-page @tesshell.

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s