CAMEL COAT

Yksi trendi ylitse muiden… Kamelitakkeja tuntuu olevan kaikkialla ja joka nurkan takana tänä talvena! Vuosien ajan olen yrittänyt löytää täydellisen väristä mallia, mutta jokin kameli-sävyssä saa kasvoni helposti näyttämään hassulta. Muutaman vuoden se vaati, kunnes eräänä 30-asteisena elokuisena päivänä Lontoossa löysin täydellisen värisen takin halpavaateketju Primarkin liikkeessä piipahtaessani. Eikö olekin kaunis! Laatu ei tosin ole paras mahdollinen, ja noin lähtökohtaisesti en ole Primarkin suurin fani, mutta tällä kertaa täytyy kyllä myöntää, että takin väri ja leikkaus on todella onnistunut.

Nämä kuvat nappasi ihana Heli, yksi läheisimmistä ystävistäni ja alkuperäinen blogitoverini! Löytyykö ruudun takaa ketään, joka olisi ollut matkassa mukana jo With A Silver Liningsin ajoilta? 😀 Tuntuu uskomattomalta, että ollaan tunnettu jo yli kymmenen vuoden ajan, ja vaikkei koskaan ollakaan saatu asua samassa kaupungissa, ei ole yhtäkään ystävää, johon luottaisin yhtä vankasti. Kyllä se vaan niin myös on, että kun kameran takana heiluu joku läheinen, kuvat onnistuvat parhaiten – olen niin tyytyväinen näihin kuviin!

Tänään suuntana on vihdoin taas Italia. Vaikka viikonloppu kuluu todennäköisesti pitkälti soittojen parissa, en silti malta odottaa, että saan taas nähdä edes vähän auringonvaloa! 😀

asda

// One trend to rule them all… Camel coats seem to be everywhere and around every single corner this winter! For years I’ve been trying to find the perfect colour for me, but turns out something about the usual camel shade makes me look strange 😀 It tooks years and a quick visit to a Primark in a 30 degree London in early August to find the colour that is perfect. It is beautiful, isn’t it! Obviously, the quality isn’t the best, and in general I’m not the greatest fan of Primark, but nevertheless I do love the cut and the colour.

These photos were shot by beautiful Heli, one of my closest friends and my original blogging buddy. Anyone out there still remember our With a Silver Lining-days? 😀 We’ve known each other for over 10 years, never lived in the same city yet no one has gotten my back through better and worse quite like her. Also I must say photos always turn out the best when someone close to me is behind the camera – I love the way these pictures turned out!

Today I’m flying down to Italy for a weekend of masterclasses. Can’t wait to see a little bit of sunlight!

Scarf – Stockmann // Coat – Primark // Pants – Gina Tricot // Heels – Zara // Bag – Camelia Roma

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s