MUSIC CRUSH: MOLLY HAMMAR

En ole oikein koskaan fanittanut ketään, mutta viime kesänä löysin artistin, joka vei sydämeni. Molly Hammar, 24-vuotias ruotsalainen laulaja laulaa kuin enkelin. Ääni on niin pehmeä ja puhdas ja äänenkäyttö niin vaivatonta, että kylmät väreet kulkevat selkäpiitä pitkin naisen laulua kuunnellessa. Etenkin Mollyn Instagram-tililtä löytyvät live-pätkät jaksavat ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Tätä laulua voisin kuunnella loputtomiin.

Molly itse kuvailee musiikkiaan sielukkaaksi ja sensuelliksi R&Bksi, enkä sitä osaa paljon osuvammin kuvata. Suosikkibiisini kesällä oli Blossom, mutta kun se nyt tuntuu hiukan liian muistojentäyteiseltä, uusin suosikkini on Shortcuts (I can’t wait). Lämpimät suosittelut tosin koko tuotannolle, en malta odottaa, että Hammar julkaisee kokonaisen levyn!

sdfds

// I’ve never been much a fan girl (lies, lies, lies… I did use High School Musical posters as something of a wallpaper at some point of my early teenage years 😀 ), but last summer I discovered someone who I still can’t stop admiring. Molly Hammar, the 24-year-old Swede, former Idol competitor and singer has the voice of an angel and completely stole my heart. So soft, so pure, so effortless… In particular her live performances and clips on Instagram (@mollyhammar) are worth a good listen!

She describes her music as soulful, sensual R&B and I couldn’t describe it much better. My number one track during the summer was Blossom, but now that it feels a bit too memory filled a new favourite is Shortcuts (I can’t wait). Warm recommendation for her whole production though, I can’t wait for her to drop a whole album!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s