Q/A-TIME

Edellisestä kysymyspostauksesta on vierähtänyt vuosia, ja niinpä ajattelin sellaisen nyt taas kasata. Vanhoina hyvinä blogiaikoina taisin väsätä Q/A-tyyppisiä postauksia jopa puolen vuoden välein, mutta Heeled Adventuresin historian aikana en ole tainnut tehdä yhtäkään. Nyt elämässäni puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, uusia lukijoita on tullut ihan mukavasti ja joululoman häämöttäessä aikaakin on ihan mukavasti, joten hetki on mitä otollisin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan – antakaa siis palaa! Kommenttikenttä on avoin kaikille kysymyksille. Kertokaa toki myös toivotteko vastauksia mieluummin tavallisessa postauksessa vaiko videoformaatissa! 🙂

asdas

// Long time, no Q/A! Back in the day I used to make a q/a-post every half a year, but turns out I haven’t had a single one during the whole lifespan of Heeled Adventures. However, now I have new winds blowing in my life, a fair share of new readers and time on my hands as the Christmas holiday is approaching so guess this is as good of a time as any! Bring on your questions in the comment section and also let me know if you prefer having your questions answered on video or through a regular post 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s