WEDNESDAY

Ihanaa keskiviikkoa! Päivät kuluvat kuin siivillä, ja tekemistä ja ajattelemisen aihetta tuntuu olevan loputtomasti. Aikaa tänne postailulle ei juurikaan ole, ja sellaisenaan tilanne taitaa valitettavasti pysyä ainakin seuraavat kolmisen viikkoa. Keväällä aikataulut onneksi taas helpottavat, enkä malta odottaa, että tälle lempiharrastukselle on taas aikaa! 🙂

Näinä päivinä aika kuluu pitkälti harjoitellen. Pieni kilpailustressi alkaa vähitellen painaa, mutta kaipa tästä selvitään, kun on ennenkin selvitty 😀 Soittojen lisäksi stressaavat myös jouluostokset… Lupasin itselleni tehdä lahjahankinnat netin kautta tänä vuonna, mutta kiireen keskellä viimeiset tilauspäivät menivät ihan ohi, eikä nyt taida olla muita vaihtoehtoja kuin mennä nöyrästi keskustaan muiden viime tipan tonttuilijoiden keskelle ostoksille… Ei oikein innosta, mutta eiköhän tämä tästä!

Kuvissa tämän keskiviikon asu. Olen edelleen kovin ihastunut Ginan housuihin, ja niin tyytyväinen siihen, miten kivasti ne toimivat nilkkureiden kanssa! Tukkapanta on ehkä poikkeuksellisen kimalteleva tuiki tavalliseen keskiviikkoon, mutta mitäs pienistä 😀 Sää on sateinen ja Helsinki harmaa, joten tuskinpa pieni kimalle maailmaa kaataa, päinvastoin!

asdsa

// Happy Wednesday! Days are flying by here, and there’s just too much to do and too much to think about to post here as frequently as I’d like to. I fear this will be the case for the upcoming three weeks or so, but we’ll see. Anyway, the spring should be much more fun as both me and my sister, who usually does her thing behind the camera, have a more relaxed and flexible schedule then (I wish, lol).

For now, however, days are mostly spent practicing and nothing very interesting is happening, haha. Last weekend I swung by Amsterdam for a couple of lessons. The trip was more efficient than it was fun, and I must admit I felt a bit guilty for flying all the way there just to walk twice across town. Anyway it was nice to see my old hoods and most importantly to have a couple of great lessons with my old teacher.

What’s up in the upcoming days is some obligatory Christamas shopping. I swore I’d do the shopping online this year, as I do with almost everything else, but turns out I missed all the “order by”-dates. The only option left is some proper shopping center shopping – which, to say the least, I’m not the slightest excited for… 😀

In the photos is today’s look, which I was surprisingly happy with. I still adore the pants, and love the way they work with ankle boots. The headband is maybe a bit much for an ordinary Wednesday, but whatever 😀 The weather is rainy and world is gray so one might use a bit of sparkle in the midst of it!

Hairband – Muse & Moda // Top – NakD // Pants – Gina Tricot // Boots – Asos

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s