BEIGE BASICS

Uskomatonta, mutta totta: enää kolme yötä jouluun! Tänään sain vihdoin viimeisetkin jouluostokset tehtyä, joten olen valmis 😀 Joulu on yleensä lempijuhlani, mutta tänä vuonna sen pariin laskeutuminen ja rauhoittuminen tuntuu yllättävän vaikealta. Oletan kuitenkin, että kun tiistaina pääsen istahtamaan joulupöydän ääreen syke alkaa vähitellen laskea ja mieli rauhoittumaan. Täytyy muuten myöntää, että vaikka rentoutuminen tuntuukin vaikealta, en muista, milloin viimeksi olisin odottanut näin innolla jouluruokien pariin pääsemistä 😀

Nyt yritän rentoutua Naisen Tuoksua katsellen ja joululahjoja pakkaillen. Onneksi parin viikon päässä odottaa kunnollinen loma ja sitten elämä alkaa varmasti taas näyttämään valoisammalta! Kiitos muuten vielä ihanalle Ninnille kivoista kuvista 🙂

asdsa

// We’re so close to Christmas, I can’t believe it! Today I finally managed to do all my Christmas shopping (surprisingly smoothly!) so I’m ready and set. Christmas is usually my favourite holiday, but this year it feels a bit difficult. I’ve never been great at winding down and this year it feels particularly hard for many reasons. Anyway I hope that once I get home and sit down by a table full of the most delicious Christmas food a girl could wish for it will all feel a bit easier. Although I find it a bit hard to relax I must admit I can’t remember when I last looked forward to any food this much 😀

Now I’m trying to relax a bit, watching A Scent of A Woman for the first time (loving it!) and packing Christmas presents. In a few weeks there will be a proper holiday and then life will be brighter again.

Coat – Primark // Dress – SilkFred // Boots – Steve Madden // Bag – Coccinelle

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s