BACK, BABY

Olen palannut! Blogihiljaisuus venähti hiukan pidemmäksi kuin olin suunnitellut, mutta nyt tarkoituksena olisi palata tavalliseen postaustahtiin. Intensiivisen ja rehellisesti sanotusti aika raskaan syksyn, ihanan joulun, vuoden (ja vuosikymmenen!) vaihtumisen sekä viulukilpailuiden jälkeen päätin ottaa ansaitun tauon ihan kaikesta. Kuluneen viikon olen siis tehnyt parhaani ihan vaan nukkuakseni ja ollakseni tekemättä yhtikäs mitään ja ilokseni voin todeta olleeni yrityksessäni yllättävän menestyksekäs 😀

Unentäyteisen viikon jälkeen olen nyt suuntaamassa kohti Oulua viettämään pitkää tyttöjen viikonloppua ennen ensi viikkoa ja todellisuuteen palaamista. Edessä siintää ilmeisesti ainakin ensimmäinen vierailuni Megazoneen sekä viikonloppu täynnä yhdessäoloa, viineilyä ja juhlia. En edes muista milloin viimeksi vietin viikonlopun ihan vaan yhdessä kavereiden kanssa ja odotan koko sydämeni pohjasta. Toivottavasti teillekin tulee hauska viikonloppu!

sddfs

// And I am back, baby! The radio silence turned out to be quite a bit longer than I planned for it to be, but now I am back. After an intense and rather heavy fall, a wonderful Christmas, the change of the year and the decade and participating in yet another violin competition, I took a well deserved break from everything. I’ve done my best to sleep and do absolutely nothing and am happy to say I’ve been relatively successful 😀

After working on project “Do nothing” for roughly a week, I’m now headed towards Oulu for a long weekend before getting back to reality next week. Ahead is a weekend full of girl talk, wine, parties and apparently also going to a laser fighting hall! I can’t even remember when I last spent a weekend just on being together with friends having fun and I look so much forward to it. Hope all of you have a nice weekend as well!

Headband H&M // Coat Zara // Boots Mango // Bag Furla

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s