WEEK 2

Hymyileväiset terveiset Oulusta! Viikonloppu on ollut aivan ihana ja onneksi siitä on vielä vähän jäljellä! Ennen siirtymistä muihin Oulu-kuulumisiin, ajattelin jakaa muutamia puhelinkuvia viime viikolta.

Greetings from Oulu! The weekend has been amazing so far and luckily it’s not over yet! Before getting into sharing more about what we’ve been up to, I thought I’d share some snaps from all the things I was up to during last week.

Vaikka viime viikko kului pitkälti sängystä käsin, olen ollut niin onnellinen ulkona näkyneestä satunnaisesta auringonpaisteesta. Vaikka osa viikosta olikin myrskyisä antoivat muutamat aurinkoiset tunnit ihanaa esimakua tulevasta valosta ja keväästä!

Although I was more than happy to spend 80% of my time in bed I was so happy to see the beautiful weather outside. Although part of the week was stormy even the few sunny hours we got were enough to cheer me up!

Vaaleanpunainen, valkoinen ja musta ovat ylivoimaisesti suosikkivärejäni tällä hetkellä. Näissä vetimissä suuntasin maanantaina kampaajalle ja juhlistamaan isäni syntymäpäivää illallisen merkeissä. Nilkkurit jalkaan ja menoksi!

Pink, white and black are by far my favourite colours at the moments. This was my look for visiting the hairdresser and celebrating my fathers birthday with a dinner. Ankle boots on and I was ready to rock.

Vaikka osa minusta unelmoi ulkomaille muutosta, on pakko sanoa, että joka kerta kun kävelen korttelini sisäpihan läpi olen niin kiitollinen kodistani. Pastellinväriset rakennukset ovat niin kauniita.

Although part of me is longing to move abroad, I must say I count my blessings every single time I walk through the inner garden of the square I live in and look at these pastel buildings. Love them.

Olen maailman laiskin mitä hiustenleikkuuseen tulee, mutta uuden vuoden kunniaksi päätin vihdoin varata kampaamo-ajan. Museokadulla sijaitseva L’Artist oli tämän kertainen valintani ja olin tosi tyytyväinen! Lämpimät suositukset siis, mikäli etsitte hyvää kampaamoa Etu-Töölöstä!

I’m the laziest when it comes to visiting the hair dresser but decided to schedule an appointment in honor of my new year, new me-attitude. L’artist offered such a pleasant experience and I warmly recommend the place to anyone looking for a great hair dresser in Töölö!

Harva asia on mielestäni yhtä rentouttava kuin kiertely kaupoilla ilman kiirettä keskellä päivää keskellä viikkoa. Rakastan tyhjiä ja hiljaisia kauppoja! Tällä kertaa en etsinyt mitään itselleni vaan autoin siskoani löytämään en vain yhtä, vaan kaksi aivan täydellistä takkia sekä mekon ale-rekeiltä!

It’s a bad habit and I know it, but there are few things I find as soothing and calming as doing a bit of retail therapy on a Wednesday around 12 when all the stores are empty. This time I didn’t buy anything for myself but instead helped my sister find not one, but two perfect coats and a dress in the sales racks.

Viinikierrokset olivat yksi suosikkiasioistani Turussa, enkä jostain syystä ole saanut sellaista järjestymään Helsingissä, vaikka täällä olenkin asunut jo lähes 5 vuotta! Tiistaina päätimme siis ryhdistäytyä Fransienin ja Sonjan kanssa ja teimme minikierrosksen, joka päättyi Manalaan herkullisten pizzojen äärelle.

Wine tours used to be one of my favourite things to do back in Turku, yet I haven’t had a single one in Helsinki despite living here for almost 5 years now! On Tuesday we decided to pull ourselves together with Fransien and Sonja and ran through a couple of restaurants before sitting down in Manala to have a delicious pizza to end the night.

Viinikierroksen tämänkertainen asu. Kuten sanottu: vaaleanpunainen, musta ja valkoinen ovat tämän hetken ykkösvärikoodi 😀 Paras viime aikoina tekemäni ostos on muuten tuo H&M:ltä löytynyt helmin koristeltu vaaleanpunainen tukkapanta – se tuntuu toimivan kaiken kanssa!

My outfit for our bar tour. Like said – pink, black and white are my drill 😀 I’m obsessed with the pink pearled headband from H&M at the moment, it works with pretty much everything!

Keskiviikkona Stella tuli piipahtamaan ja päätin tehdä marjakiisseliä taas pitkästä aikaa. Resepti herkulliseen keittoon löytyy täältä!

On Wednesday Stella came to swing by and I decided to stir together my favourite berry soup. Find the recipe here!

Kuluneen viikon vietin pitkälti treenitrikoissa ja valkoisessa t-paidassa ja elämä on ollut ihanaa 😀 Tässä kuvassa tavallisesta poiketen tosin kampaajan jälkeisissä kiharretuissa hiuksissa ja meikeissä.

I’ve mostly been hanging out in a white tee and yoga pants the last week and it’s been good. Here with curled hair and make up post-hairdresser.

Jokin sai sisäisen kodinhengettäreni heräämään ja kokkailin itselleni porkkanakeittoa ja -sämpylöitä. Ateriasta tuli herkullinen, mutta nyt jääkaapissani on noin 5 annosta liikaa keittoa ja sämpylöitä riittämiin loppukuukaudeksi 😀

Felt for housewife-ing a bit and made myself a carrot soup and carrot buns. The meal turned out delicious, but now I’m stuck with about 5 portions too much food 😀

2 Comments Add yours

  1. Milla says:

    Ihanan arkinen postaus ja kuvat! 🙂 Ja miten pastelliset talot. ❤ Meillä on perinteinen punainen talo, mutta nyt kun pihaa ollaan laitettu, niin olisi kiva maalata piharakennukset pastelliväreillä. Ulkosauna liilaksi ja silleen…. ❤

    1. Voi kiitos, näitä postauksia on kovin kiva myös tehdä! 🙂 Liila ulkosauna kuulostaa kyllä kieltämättä aika viehkolta! 😀

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s