LASER TAG AND INDOOR SURFING

Lämpimät terveiset junasta! Matkalla pohjoisesta kotiin sain kutsun tulla soittamaan Tampere Filharmoniaan täksi viikoksi, joten pikaisen laukun tyhjennyksen, pyykkien pesun ja uudelleen pakkaamisen jälkeen olen jälleen VR:n hoteissa!

Viikonloppu Oulussa oli aivan ihanaa. Vietin koko syksyn niin eristäytyneenä, etten edes ollut tajunnut, miten kovasti olin ikävöinyt ystäviäni. En muista milloin viimeksi nauroin näin paljon! Ihanien laiskotteluhetkien ohella viikonlopun kohokohta oli vierailu Megazoneen. Kerta oli minulle ensimmäinen, ja pakko myöntää, että oli ihan super-hauskaa. En malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä myös Helsingissä!

Pikapakkauksen ja stemmojen harjoittelun lisäksi kävimme tänään Mall of Triplan Surf House Helsingissä isäni ja siskoni kanssa. Annoimme isälle joululahjaksi tunnin sisäsurffausta ja pakko sanoa, että oli kyllä kivaa! Olen yleensä uskomattoman kömpelö mitä urheiluun tulee, mutta tässä olin kerrakin yllättävän hyvä. Lahja oli tosi onnistunut, pitää siis panostaa elämyslahjoihin jatkossakin!

asdsa

// Warmest greetings from the train! On my way back home from up North I got invited to play in the Tampere Philharmonic this week, so after quickly unpacking, doing some laundry and packing again I’m back on the train!

Oulu was so much fun. I spent most of last fall in something of an isolation and didn’t even realize how much I’ve missed spending time with my friends. I can’t remember when I last laughed so much! Besides all the precious moments we spent just chilling, the highlight of the weekend was the visit we made to the local laser tag track. I’ve never tried the game before, but have to say it was so much fun! I know where I’ll be spending all my birthdays from now on, lol.

Besides quickly re-packing and speed practicing my parts today I managed to squeeze in a visit to Surf House Helsinki. We decided to give an hour of in-house surfing as a Christmas gift to our father and I must say it was surprisingly fun! I’m usually super clumsy and hopeless when it comes to more or less all sports, but this I was actually suprisingly good at! Warmly recommend! Pro tip, tho: bring a towel – I didn’t! 😀

Coat – Primark // Shirt – Zara // Shorts – Zara // Boots – Mango // Bag – Camelia Roma

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s