8 DAYS, 8 OUTFITS

Aika uudelle kierrokselle lempipostaussarjaani, nimittäin kahdeksan asua kahdeksassa päivässä! Tämä on edelleen yksi suosikkipostauksiani tehdä, mutta jostain syystä edellisestä kerrasta on jo ehtinyt vierähtää aikaa! Aika kuluu tällä hetkellä kuin siivillä – tuntuu siltä, että sitä mukaan kun raksin asioita pois tehtävälistaltani, tilalle ilmaantuu 5 uutta tehtävää 😀 Tänään illalla on kuitenkin taas aika pakata laukut ja suunnata kohti Italiaa ja jälleen uutta mestarikurssiviikonloppua. En malta odottaa hiukan lämpimämpiä ilmoja ja auringonpaistetta!

Löytyykö teiltä jotain suosikkeja näistä kahdeksasta asusta? Henkilökohtaisesti pidän kaikista, mutta omia lemppareitani ovat kaksi ensimmäistä. Rakastan tuota leokuosia ja räväkkää pinkkiä! Havaittavissa on myös selvä kaava talvipukeutumiselle: musta alaosa yhdistettynä värikkääseen tai valkoiseen yläosaan toimii aina 😀

asdsa

// Time for another edition of 8 days, 8 outfits! This remains my favourite post to make, but somehow it’s still been a while! Days are in general flying by faster than I’d even like for them to. I feel like the more I try to check off things on my to do-list, the more things I have to do 😀 For the time being I haven’t got a clue how I’ll squeeze it all in, but guess I’ve said that before and have always managed, so should be fine. Tonight I’m once again packing my bags as I am headed off to Italy tomorrow morning. As usual I can’t wait to enjoy the sun a little bit!

Do you have any favourites out of the outfits? I like them all, but personally love the first two ones in particular. Love the boldness of the print and the pink!. Clearly I also have something of pattern when it comes to winter wear: pair a black bottom to a white or colourful top, maybe top it off with a hairband and you’ve got it 😀

Shirt – Zara

Pants – Gina Tricot

Heels – Femme Stockholm

Bag – Camelia Roma

Jacket – Zara

Shorts – Mango

Boots – Mango

Bag – Camelia Roma

Hairband – H&M

Shirt (dress) – H&M

Pants – Gina Tricot

Shoes – Femme Stockholm

Hairband – H&M

Shirt – Zara

Skirt – Zara

Boots – Mango

Hairband – ASOS

Blazer – Mango

Leather pants – Zara

Boots – Mango

Shirt – Gina Tricot

Pants – Gina Tricot

Scarf – A-class

Earrings – Ivy Revel

Shirt – Zara

Pants – Gina Tricot

Boots – ASOS

Hairband – H&M

Shirt – Zara

Leather pants – Zara

Boots – Mango

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s