MY MAKE UP MUST HAVES

Pari viikkoa sitten löysin itseni jälleen kerran kaapimasta tyhjentyneitä meikkipurkkeja ja -purnukoita, ja jouduin uusimaan lähestulkoon koko kosmetiikka-arsenaalini. Miten on mahdollista, että kaikki meikit loppuvat melkein aina yhdellä kertaa! Sokoksella kierrellessäni päädyin pohtimaan niitä luottotuotteita, joita päädyn ostamaan aina vain uudelleen ja uudelleen. Siltä varalta, että joku teistä etsii uusia ostamisen arvoisia meikkejä, ajattelin jakaa kanssanne muutamia niistä tuotteista, joiden pariin palaan kerta toisensa jälkeen!

Recently I was once again in the awkward phase where one runs out of all makeup, and had to get new bottles of more or less everything again. This brought me to think about the few products I keep coming back to and buying over and over again. I thought it could be fun to share some of my favourites with you just in case you’re looking for new go-to products!

Maybelline: Superstay 24 h Full Coverage Foundation. Bongasin meikkivoiteen alunperin Linda Juholan blogista, ja se on pysynyt matkassa mukana ensi kokeilusta lähtien. Superstay on nimensä mukaisesti tosi peittävä, mutta toimii mielestäni pienissä määrin täydellisenä viimeistelijänä ja lisänä muutoin käyttämäni CC-voiteen rinnalla.

Maybelline: Superstay 24 h Full Coverage Foundation. I originally spotted this foundation from another blog, and have used it ever since first buying it a few years ago. Superstay is – according to its name – very covering but works as the perfect finisher and addition to the CC-cream I otherwise use as foundation.

Lumene: Color Correcting Cream. Tämä on ikisuosikki. Alunperin tutustuin Lumenen BB-voiteeseen, mutta sittemmin tämä kevyt, mutta juuri sopivan peittävä voide on vienyt sydämeni. Tämä on ykköstuotteeni etenkin niinä päivinä, kun en muutoin jaksa meikata. Hiukan CC-voidetta ja poskipunaa, and I’m ready to rock!

Lumene: Color Correcting Cream. This is truly my number one product. Originally I got acquainted with Lumene’s BB-cream, but later on this light, but perfectly covering cream stole my heart. It’s my go-to product in particular on the days when I otherwise don’t feel for getting ready. A bit of CC-cream and blush, and I’m ready to rock!

Maybelline: Lasting Fix Loose Setting Powder. Hyvän puuterin löytäminen aiheutti jonkun verran päänvaivaa aikoinaan, ja täytyy sanoa, että tämä on yksi ensimmäisistä, joka on koskaan toiminut kasvoillani. Monet puuterit aiheuttavat vähän kuivan ja kakkumaisen meikin, mutta tämä puuteri vain viimeistelee ja asettaa meikin. Todellinen suosikki.

Maybelline: Lasting Fix Loose Setting Powder. I long struggled with finding a great powder, and have to say this is the first one that has ever worked for me. Many powders result in a heavy and slightly cakey look, but this just finishes and sets the makeup without adding too much to the face. A true favourite.

Rimmel: Glam Eyes Liquid Liner. Käytän eyelineria lähes päivittäin ja kokeiltuani useita eri tuotteita monen vuoden ajan, olen tullut siihen tulokseen, että tämä on ehdottomasti paras nestemäinen eyeliner markkinoilla. Sillä saa tarkan ja täydellisen mustan lopputuloksen, mitä todella arvostan. Siistin rajauksen saaminen vaatii hiukan harjoittelua, mutta tällä se onnistuu!

Rimmel: Glam Eyes Liquid Liner. I use an eyeliner almost daily and after trying out several different ones I’ve come to conclude this is by far the best budget liquid eyeliner on the market. It is precise and perfectly black which I appreciate. Mastering the eyeliner requires slightly practice but for me this is the liner that works absolutely the best.

Maybelline: Lash Sensational Waterproof Mascara. Maybellinen ripsiväri on ikään Linda Juholan blogista alunperin bongattu tuote, ja täytyy myöntää, että tämäkin on pysynyt suosikkina jo monen vuoden ajan. Tämä ripsiväri ei hetkahda kyynelistä, sateesta, hiestä eikä edes loskasta… Se pysyy läpi tuulen ja tuiverruksen!

Maybelline: Lash Sensational Waterproof Mascara. Also spotted in another blog, I’ve been using this mascara since several years back. Never mind tears, rain, sweat or snow… This mascara stays put!

Max Factor: Cream Puff Blush. Jos saisin käyttää vain yhtä meikkituotetta, olisi se todennäköisesti tämä. Poskipuna virkistää ilmettä ihan valtavasti! Max Factorin puna pysyy hyvänä pitkin päivää ja tuo ihanan kevyen hehkun kasvoille.

Max Factor: Cream Puff Blush. If I had to use only one product to use for the rest of my life, it would most likely be this blush. A blush freshens up at least my face considerably! This blush by Max Factor stays on throughout the day and adds the perfect glow to ones face.

NYX: Hot Singles Eye Shadow. Silmämeikkini perusta on nude luomiväri. Olen pitkään etsinyt täydellisen sävyistä, riittävän neutraalia mutta hiukan kimmeltävää luomiväriä, ja tämä on ehdottomasti ollut tähän astisista kokeiluistani paras. Käyttämäni sävy on PS04 – Girl Talk. Väri pysyy hyvänä läpi päivän ja sävy on täydellinen ainakin minulle!

NYX: Hot Singles Eye Shadow. The base of my eye makeup is a nude eye shadow. I’ve struggled to find the perfect subtle but shimmery eye shadow and this does the job. My shade is PS04 – Girl Talk. The shadow stays put throughout the day and the shade is perfect at least for me!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s