SUNDAY STYLE CRUSH: HOME EDITION

Pitkästä aikaa on jälleen uuden sunnuntaisen tyyli-ihastuksen aika! Vähään aikaan en ole oikein inspiroitunut kenestäkään tai mistään, mutta sitten bongasin ruotsalaisen tyylitaituri Emila de Poretin kodin Instagramissa ja totesin, että jos jotain, niin tämän haluan jakaa tässä postaus-sarjassa! Olen ihastellut asuntoa lukemattomia kertoja ennenkin, ja vaikka sisustus ei sinänsä ole lähelläkään sitä, mistä unelmoin, rakastan sitä sydämeni pohjasta!

Vaikka pidänkin neutraaleista harmaan, beigen ja valkoisen eri sävyistä ja melko yksinkertaisesta tyylistä sisustuksessa, olen myös jollain tapaa innostunut hieman eläväisemmästä ja värikkäämmästä tavasta sisustaa. Mielestäni on ihanaa nähdä sisustuksessa kirjoja, taidetta, vaatteita, valokuvia ja patsaita – asioita, jotka kertovat kodissa asuvasta perheestä jotain uutta. Tästä, sekä rohkeasta tavasta yhdistää asunnon vanhat piirteet antiikkikalusteisiin ja moderneihin sisustuselementteihin pidän ehkä kaikkein eniten De Poretin kodissa.

Jos saisin jotain omaan kotiini Emilian kodista, pihistäisin todennäköisesti tuon upean ruokapöydän tuoleineen. Lisäksi en panisi pahitteeksi, jos saisin maalauttaa seinäni harmaiksi ja lisätä kattolistat myös omaan kämppääni… Ehkä vielä jonain päivänä!

Vaikka omistankin tämän postauksen ennen kaikkea Emilia De Poretin kodille, suosittelen ehdottomasti seuraamaan naista myös Instagramin puolella. Hän on muodin parissa työskentelevä yrittäjä, sijoittaja, podcast-host, entinen laulaja sekä nykyinen äiti – ja aivan yhtä eläväinen, tyylikäs ja hauska seurattava kuin kotinsakin!

asda

// Long time, no Sunday Style Crush! It’s been a while since I found someone truly and throughoutly inspiring, but then I spotted Emilia de Poret’s apartment on Instagram and realised that if something, then this, is worth sharing in this post series! I’ve admired the home countless of times before, and although the interior in general is nothing I’d ever come up with myself I nevertheless absolutely love it!

Although I’m a fan of greiges, beiges and whites and the very simplistic style of homes that are trendy at the moment, I’ve always loved a more living and colourful decor aswell. I like seeing books, art, clothes, photos and statues around – things that tell about the people living in the home. This, and the boldness of combining the old features of the actual apartment to a very modern decor is what I love the most about De Poret’s interior.

If I could steal something from Emilia’s home to mine, it would most certainly be that gorgeous piece of a dining table along with the chairs. In addition I wouldn’t mind painting my walls grey and adding those crown moldings to my apartment aswell… A girl can dream. And one day…

Although this post was dedicated to Emilia De Poret’s home in particular I can definitely recommend following her on Instagram aswell. She is a fashion entrepeneur, investor, podcast host, former pop star and a mother – just as living, elegant and fun as the decor of her home.

Pictures from https://thewayweplay.se/small-talk/emilia-de-poret/

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s