COOL MOM

Aika jakaa kanssanne kenties yhdet kaikkien aikojen lempiasukuvistani…! Edellisestä kuvailusessiosta siskoni kanssa oli hurahtanut jo jonkun aikaa, mutta hyvää todella kannatti odottaa. Sisko tuntuu parantavan valokuvaajana kerta toisensa jälkeen!

Asu itsessään on ehkä hiukan rennompi, räväkämpi ja trendikkäämpi kuin mihin yleensä pukeudun, mutta tässä asussa oli 100% kotoisa olo! Beige farkkutakki oli alelöytö Gina Tricosta enkä voi olla kuin tyytyväinen – tästä tulee kevään ykköstakki! Yhdessä IvyRevelin statement korvisten kanssa asussa on mielestäni ihanasti naisellisuutta ja toisaalta jotain vähän raffimpaa. Mitä pidätte? Jatkoon vai ei? 😀

Eilen illalla palasin Suomeen ja nyt on taas uuden, kiireellisen viikon aika! Tänään keskityn harjoittelemiseen ja käyn tunnilla, huomenna palaan taas Kansallisoopperalle Carmen-baletin merkeissa (wohoo!), keskiviikkona kokoustetaan ja käyn hammaslääkärissä, ja loppuviikko meneekin koesoittoihin valmistautuessa ja tehtävälistaa lyhennellessä. Lisäksi haluaisin piipahtaa Kiasmassa ja järjestää ystävänpäiväillallisen, mutta nähtäväksi jää, mitä kaikkea ehdin! Kiirettä pitää, mutta onneksi hauskaa ja mielenkiintoista sellaista!

asda

Time for some of my all time favourite outfit photos… We hadn’t met up in a while for photos with my sister, but I must say she just keeps on getting better and better!

The outfit itself is maybe a bit more trendy and edgy than what I usually wear but I 100% love it! The beige jeans jacket was a sales find at Gina Tricot and I couldn’t be happier – it will look even cuter in the spring. Combined with my earrings from IvyRevel the balance is perfect between edgy and feminine! What do you think? Love it or not so much? 😀

Meanwhile I’m back in Finland and ready for yet another busy week! Today it’s all about practicing and my violin lesson, tomorrow I’m finally back again for another project at the National Opera (yay!), on Wednesday it’s time for some meetings and a dentist and the rest of the week I’ll do my best to practice as much as possible for auditions and to check things off my never ending to-do-list. In addition I’d like to visit the Museum of Modern Arts Kiasma for Ragnar Kjartansson’s praised video installation “The Visitors” and then I’m thinking about hosting a Valentine’s Day’s dinner for some friends, but we’ll see! Busy, busy, busy – but fun and quite exciting!

Jacket – Gina Tricot // Pants – Gina Tricot // Boots – ASOS // Bag – Coccinelle // Earrings – IvyRevel

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s