WEEK 7

Tällä kertaa hieman lyhyempi viikkokatsaus – olen ollut tavallista laiskempi kuvien ottamisessa! Viikko 7 oli hauska, monella tapaa kiireinen mutta hassulla tapaa myös epätavallisen rento ja laiska viikko, joka täyttyi erilaisista harjoituksista, työhaastattelusta, omatoimisesta harjoittelusta, lounastreffeistä ja asuntonäytöistä. En ole pysytellyt rutiineissani niin hyvin kuin yleensä ja nukuin pitkästä aikaa pommiin perjantaina! Nyt en kuitenkaan malta uuden, tehokkaamman viikon alkamista. Ennen sitä, tässä kuitenkin vielä katsaus kuluneeseen viikkoon!

This time a slightly shorter weekly flashback – I’ve been lazier than usual snapping photos! It’s been a fun, somehow busy but still unusually lazy week with rehearsals, job interviews, practicing, lunch dates and apartment viewings. I haven’t been sticking to my routines as well as usual and even slept through my alarm on Friday – something that usually never happens! However, now I can’t wait to get back to normal this upcoming week. Anyway, before that, here come some snapshots from the past week!

Pitkien pohdiskelujen jälkeen ja tiirailtuamme sopivaa asuntoa jo kuukausien ajan yhdessä siskoni kanssa, päätimme vihdoin ryhdistäytyä ja kävimme asuntonäytössä viime viikolla. Lisää siitä, miten näyttö sujui huomisen postauksessa!

After for months looking for an apartment to share with my sister, we finally decided to pull ourselves together and went to a viewing. More about how it turned out in tomorrow’s post!

Tämä saattaa olla tulevaisuuden koti-ovi…?

What potentially could be my future front door…?

Olen maininnut asiasta moneen otteeseen ennenkin: suosikkihetkeni joka ikinen aamu ovat ensimmäiset viisi minuuttia, jotka vietän harjoitushuoneessa uutisia lukien ja kuumaa kahvia siemaillen ennen ryhdistäytymistä ja harjoittelun aloittamista. Tuossa siemauksessa on aina niin paljon ihanaa rauhaa, ja vaikka hetki on vain pienen pieni osa päivääni, on siitä nopeasti tullut yksi arkeni lempirutiineista.

I’ve spoken about this many times: my absolute favourite moment every single day is the first five minutes I spend in my practice room, just scrolling through the news and sipping coffee before pulling myself together and starting practicing. There is such a peacefulness in that very first sip, and although it’s just a teeny tiny thing in my day it has become one of my favourite routines.

Säät ovat moneen otteeseen olleet aivan ihania kuluneena viikkona. Vaikka tätä vuodenaikaa tuskin voi talveksi kutsua, mikä toki on hiukan surullista, täytyy myöntää, että olen nauttinut näistä lämpimistä säistä täysin siemauksin.

The sunlight and weather in general has been amazing. Although the winter can’t really be called a winter this year and it’s sad in a way, I have to admit I kind of love this warmer weather.

Tämä kuva kuuluu viikon 6 puolelle, mutta se on mielestäni liian kauniiksi jäädäkseen jakamatta. Lentoni Italiaan lähti viime torstaina hieman aamu seitsemän jälkeen ja sattui yhteen juuri sopivasti tämän uskomattoman upean auringon-nousun kanssa. Jouduin suorastaan pidättelemään kyyneliä sitä ihastellessa; miten maailma voikaan aina välillä olla olla niin käsittämättömän kaunis!

This belongs back to week 6, however is too beautiful of a shot not to share. My flight to Italy left a bit after 7 am and we were lucky enough to catch this beautiful sunrise. I almost got teary eyed looking at it; how can the world be so beautiful from time to time! They say we’d get bored if the sky looked like this all the time, but I have an incredibly hard time imagining I’d ever get tired of a view like this.

Näitä sattumia sattuu suorastaan vähän liian usein… Törmäsimme maailman epätodennäköisimmässä paikassa siskoni kanssa – kumpikaan meistä ei juurikaan koskaan käy tässä pukuhuoneessa. Lisäksi, sopimatta päädyimme paikalle samanlaisissa yksiolkaimisissa valkoisissa paidoissa ja mustissa puvun housuissa. Toivotonta 😀

Great minds think alike, they say… Without sharing a word my sister and I accidentally bumped into each other in the most unlikely place in our school – neither of us ever visit this dressing room. Also, no words exchanged; both wearing one shoulder white shirts and black suit pants. Hopeless 😀

Tässä yksi kuluneen viikon ehdottomista lempiasuista. Rakastan tätä Zaran paitaa ja olen niin tyytyväinen uusiin nahkahousuihini.

Tänään päivä kuluu todennäköisesti lähinnä harjotellen (yllätys, yllätys…) ja illalla suuntaan pitkästä aikaa Olivialle viinilasilliselle vaihtamaan kuulumisia ja herkuttelemaan jollain ihanalla ruoalla. En malta odottaa!

By far one of my favourite looks this past week. I adore this shirt from Zara and am so happy with my new pair of leather pants.

Today will mostly be spent in the practice room (surprise, surprise) and in the evening I’ll swing by Olivia’s for a glass of wine, food and some good old catching up. Can’t wait!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s