NEW WINDS

Moni asia muuttuu, mutta jotkut pysyvät vuodesta toiseen – kuten rakkauteni tätä ihanan syvänvihreää takkia kohtaan! Se on ihanan näyttävä, korostaa mielestäni parhaalla mahdollisella tavalla niin ikään vihreitä silmiäni sekä tekee asusta kuin asusta astetta tyylikkäämmän. Lisäksi täytyy kyllä todeta, että Coccinellen laukku toimii, vuodesta toiseen. Kun ostin laukun 15-vuotiaana ensimmäisellä matkallani Venetsiaan, en todellakaan arvannut, että lähes kymmenen vuotta myöhemmin kävelisin edelleen sama laukku olkapäällä. Ihan parasta!

Muutoksista puheenollen… Täällä koetaan uusia tuulia! Tiirailtuamme uutta asuntoa jo kuukausien ajan, päätimme vihdoin siskoni kanssa muuttaa yhteen. Sopivan asunnon löytäminen on ollut yllättävän hankalaa, mutta viime viikolla bongasimme asunnon aivan uskomattomalla sijainnilla. Hetken mielijohteesta varasimme näytön, ja viikkoa myöhemmin olemme allekirjoittaneet uudet vuokrasopimukset! Sisustus- ja muuttoteemaisia postauksia siis tulossa!

asdasa

A lot of things change, but some stay the same – such as my endless love for this dark green coat! It’s such a statement piece and I love the way it compliments my eyes and elevates even the simplest look. In addition I must once again say, that my Coccinelle bag keeps on delievering, year after year. I can promise 15-something-year-old me didn’t think I’d still walk around carrying it when I bought it on my first trip to Venice.

In other news: there are some new winds blowing into my life! After looking for an apartment for a while, we’ve finally decided to move in together with my sister. The hunt hasn’t been the easiest, but last week we spotted an apartment at the most incredible location one could possibly imagine, spontaneously booked a viewing and here we are, less than a week later – the new tenants of a beautiful old apartment! A lot of interior related posts and thoughts on moving coming up, as you might guess!

Coat – TKMax // Shirt – Zara // Leather pants – Zara // Boots – Mango // Bag – Coccinelle

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s