8 DAYS, 8 OUTFITS

Kuten ehkä hiipuneesta postaustahdista on voinut päätellä, ruudun tällä puolen tapahtuu tällä hetkellä aika paljon, eikä ylimmääräistä bloggailemiseen käytettävää aikaa juurikaan ole. Yritän tasapainoilla töiden, tulevien koesoittojen, viulutuntien, kesätyöhaastatteluiden, gradun kirjoittamisen, yliopistohakemusten tekemisen, seuraavien työstemmojen opettelun, loppukonsertin järjestämisen sekä muuttokiireiden keskellä. Tekemistä tuntuu olevan loputtomasti, eikä yhtään auta, että moni projekti on niin kiinnostava ja mielekkäältä kuulostava, etten osaa kieltäytyä. Uskon kuitenkin (sekä toivon, rukoilen että haaveilen), että tämä tästä selvenee vähitellen.

Luovuuteni tuntuu kuihtuvan kasaan aina, kun olen stressaantunut, mutta yritän silti ylläpitää bloggailua, koska se tuo niin terveellistä ja kivaa tasapainoa kaikelle muulle. Lisäksi olen viime aikoina pyrkinyt aktivoitumaan Instagramin Stories-osion puolella, ja nauttinut siitä täysin rinnoin. Edes jotain kivaa, näennäisen turhaa, mutta silti niin virkistävää kaiken muun muka-tärkeän kiireen keskelle! Nyt lakkaan kuitenkin valittamasta (oikeastihan nautin tästä kiireestä), ja siirryn pääasiaan!

8 asua 8 päivässä-postaukset ovat ihanan helppoja totetuttaa, ja näillä siis mennään! Kiireestä ja stressistä huolimatta pyrin edelleen pukeutumaan joka päivä niin, että tunnen oloni nätiksi ja itsevarmaksi – olen paljon kivempi versio itsestäni ja voin kerta kaikkiaan paremmin kun viihdyn vaatteissani. Olen ollut tosi tyytyväinen moniin viime aikojen asuihin, mutta näistä kahdeksasta sanoisin, että lemppareita ovat ensimmäinen asu Gina Tricon farkkutakkeineen, sekä toinen että viides asu, joissa kummassakin on Zaran valkoinen mekko. Toivottavasti saan asuista parempia kuvia myöhemmin! 🙂 Onko teillä lemppareita?

asdada

As you may have guessed based on the radio silence a lot is going on at the moment, and spare time to spend blogging is hardly there. I’ve been juggling between work at the opera, preparing for not one but two auditions, taking lessons from different people to get more perspective on my playing, interviewing for a summer job, writing my thesis, writing other university applications, preparing for upcoming orchestra weeks and opera projects, organising my final exam and packing my apartment into boxes so I’ll be able to move. It’s a bit much, and I know I’m not making it any easier for myself by saying yes to everything interesting that comes along, but I guess (and hope, pray and dream) it will clarify in a bit.

I always loose a bit of my creativity when stressed, but feel like blogging is a great way to keep it alive. I’ve also done my best to get more active on Instagram Stories just for the fun of it and feel like it has been a really nice balance to everything else. Nevertheless, now to the point!

8 days, 8 outfits remains the easiest post to create so here we go. Despite the rush and being a bit tired I try to hold on to dressing in a way that I feel nice and comfortable – I’m nicer and feel so much better when I like my outfit. I’ve been very happy with many of my looks lately, but out of these 8 I’d say my favourites are the first one featuring Gina Tricot’s cute beige jean jacket as well as the second and fifth each featuring a white dress from Zara. I hope I’ll be able to get proper outfit photos of them later! 🙂 Do you have any favourites?

Jeans jacket – Gina Tricot

Leather pants – Zara

Suede boots – Mango

Headband – ASOS

Dress – Zara

Heels – FemmeSthlm

Coat – TKMax

Blazer – TopShop

Jeans – River Island

Boots – Mango

Dress – Zara

Belt – H&M

Boots – Mango

Headband – Muse&Moda

Dress – SilkFred

Dress – Zara

Shoes – FemmeSthlm

Shirt – Costes

Pants – GinaTricot

Boots – Asos

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s