CANCELLED

Ja noin vain, alle 24 tunnissa kaikki kevään suunnitelmat peruuntuivat. Jokainen keikka, työtilaisuus, koesoitto ja jopa maisterikonserttini: peruttu. Kontrasti kiireen ja stressin täyttämän torstain ja peruutuksia täynnä olevan perjantain välillä oli vähintäänkin ravisuttava. Työntäyttämästä keväästä tulikin 2.5 kuukautta tyhjyyttä. Korona tuli ja sekoitti elämäni silmänräpäyksessä.

Yhtäkkiä olenkin siis vapaa kuin taivaan lintu. Rehellisyyden nimessä on myönnettävä, että vaikka olenkin ennen kaikkea pettynyt ja hämmentynyt, olen tavallaan myös vähän helpottunut. Kuluneiden viikkojen työtahti ei enää ole ollut mielekäs: olen nukkunut liian vähän, syönyt huonosti ja kokenut alisuorittavani vaikka olen valehtelematta paiskinut töitä kellon ympäri.

Mitä siis seuraavaksi? Aion nukkua hyvin, syödä hyvin, treenata, kirjoittaa gradun ja hoitaa muut kouluhommat loppuun, harjoitella ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä: kirjoitella tänne. Tätä harrastusta on kuluneina viikkoina ollut ihan valtava ikävä, ja kaiken tämän hässäkän paras puoli on se, että aikaa blogin kirjoittamiselle on nyt, jos koskaan. Kirjoitettavaa ja kerrottavaa on niin paljon, etten edes tiedä mistä aloittaa! Tulossa on ainakin kuvia uudesta kodistamme, reseptejä ja uusia asukuvia. Ensimmäiset sneak peekit kotoa näkyvätkin jo näissä kuvissa! 😀

Vaikka nyt valitankin ja toisaalta pyrin keskittymään uuden elämäntilanteen parhaisiin puoliin, ymmärrän tottakai, etten ole ainoa jonka kevät on kääntynyt päälaelleen ja että tilanteen on oikeasti oltava todella vakava, kun näin mittaviin toimiin on ryhdytty. Siitä huolimatta uskon, ettei tässä voi muuta kuin pyrkiä löytämään hyviä puolia ja sopeutua uuteen tilanteeseen, ja ainakin itse aion yrittää ottaa kaiken ilon irti rauhallisesta keväästäni! Pyrkikää tekin nauttimaan teille yhtäkkiä suodusta ajasta, pysykää turvassa, pysykää kotona ja auttakaa apua tarvitsevia!

asda

And just like that, within 24 hours every single plan I had for this spring was cancelled. Every single gig, job opportunity, orchestra audition and even my final exam concert: cancelled. The contrast between Thursday and trying to cope with everything I had to do and holding on to sleeping and eating enough, and Friday and realising I have no obligations whatsoever for the upcoming 2.5 months has been overwhelming to say the least. Corona came and shook up my life in the blink of an eye.

Suddenly I am free as a bird. Although I am extremely disappointed to have so many fun things cancelled, I must admit I am also slightly relieved. The tempo I’ve been having during the past few weeks hasn’t even been fun anymore, as I’ve slept too little and felt I’m under-achieving despite literally working around the clock. A break has been called for.

So what’s up next? I’ll sleep well, eat well, work out, finish my thesis and all other school work I possibly can, do all the applications I have to, practice and last but not least, blog. This is my favourite hobby, and I have to say the best part of this whole ordeal is having the chance to spend more time on it! I have so much to write about that I don’t even know where to start! Posts on our new home, recipes, outfit photos and so much more coming up. You can spot a first sneak peek on our new apartment in these photos! 😀

Despite complaining and on the other hand trying to find the bright side in this, I obviously understand how serious the situation has to be for measures like these to be taken. However, there is not much more one can do than trying to find the silver lining, and for me personally, for now, there are many good things in this. I wish all of you good luck in making the most of the time you’ve suddenly been given, and hope you manage to stay safe, stay in and also do your best to help those in need!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s