HONEY, I’M HOME

Kuten aiemmassakin postauksessa mainitsin, olen muuttanut! Löysimme aivan ihanan asunnon täydellisellä sijainnilla yhdessä siskoni kanssa ja päätimme tarttua tilaisuuteen. Asunnon kunto on tyydyttävä, mutta se kompensoituu täydellisellä pohjaratkaisulla, sijainnilla ja ihan yksinkertaisesti sillä, että tämä tuntuu kodilta ja on tuntunut siitä lähtien, kun tänne ensimmäistä kertaa astelimme. Lupaan yrittää kuvailla parempia kuvia myöhemmin, mutta tällä erää saatte tyytyä pelkkiin puhelinkuviin!

Vaikka olin hiukan empiväinen muuttamisen suhteen, voin nyt sanoa päätöksen olleen aivan loistava. Olen niin onnellinen ja tyytyväinen täällä, ja kotiin tuleminen tuntuu ihanalta. Tekemistä on toki vielä paljon ja sisustamiseen ja alloilleen asettumiseen menee aikaa, mutta siitäkin huolimatta voin rehellisesti jo nyt sanoa tämän olleen yksi parhaista päätöksistä, joita olen tehnyt pitkään aikaan. Valo, kaksoisovet, erillinen keittiö… Täältä ei tee mieli muuttaa pois!

asdasads

As I mentioned in my previous post I’ve moved! We found the most beautiful apartment on the greatest location together with my sister and decided to just go for it. The condition isn’t the best, but is compensated by the perfect layout, the location and simply the feeling of home that embraced us ever since we first walked in. I promise I’ll try to get better photos later, but for now I’ll only offer a few quick snapshots to give you a sense of what it’s like!

Although I was slightly hesitant to move as I consider moving abroad in the fall, I can now say the decision was the perfect one. I am so happy and so content here, and simply love coming home. There is still a lot to do and it obviously takes time for things to settle down, but so far I can say: this has been the best decision I’ve made in a long time. The light, the double doors, the separate kitchen. If there is anything that might change my mind about moving away, it’s this apartment.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s