SUNDAY STYLE CRUSH: KRISTINA BAZAN

On yksi sunnuntainen tyyli-ihastus, jonka jakamisesta en ole ollut ihan varma, mutta päätin siitä huolimatta vain antaa palaa. Kristina Bazan on yksi kaikkien aikojen suurimmista tyylirakkauksistani. Kristinan blogi oli aikoinaan yksi ehdottomista suosikeistani ja hänen tyylinsä oli, ja osittain on edelleen, yksi niistä, jotka inspiroivat minua kaikkein eniten. Muutama vuosi sitten Kristinan tyyli muuttui kuitenkin kuin salamaniskusta, ja vaikka osittain edelleen ihailen hänen tyylisilmäänsä ja ymmärrän päätöstä muuttua – niin paljon kuin vain tuntemattomana voin sosiaalisen median kautta ymmärtää – kaipaan siltikin hänen bloginsa kulta-aikoja.

Kristinan blogin parhaina vuosina ei ollut mitään, mistä en olisi pitänyt Bazanin tyylissä. Jokainen asu, jokainen meikki- ja hiustyyli oli jotain, minkä olisin omaksunut hetkenä minä hyvänsä. Valokuvaajana työskentelevä poikaystävä kuvasi Kristinan virheettömästi ja nainen teki yhteistyötä kaikkien kanssa, aina Bvlgarista Louis Vuittoniin. Aina kun kärsin tyyli-inspiraation puutteesta, kelailen takaisin Kristinan kulta-aikojen postauksiin, enkä koskaan joudu pettymään.

Kristinan tyylissä pidän ennen kaikkea hänen asusteita ja yksityiskohtia koskevasta silmästä – jokainen asu on läpi mietitty, päästä varpaisiin, hiuksista ja meikeistä koruihin ja asusteisiin. Ihailen hänen tyylinsä klassisuutta mutta toisaalta myös pelottomuuttaan mitä väreihin tulee: kaiken ei tarvitse olla beigeä, harmaata, tummansinistä tai valkoista ollakseen tyylikästä. Kristinan paletti oli klassinen mutta silti erilaisille väreille avoin. Uudelleen muotoillakseni: ei ollut paljoa, mitä en olisi halunnut omaksua Kristinan tyylistä.

Voit lukea lisää Kristinasta hänen blogissaan osoitteessa https://www.kayture.com/, jossa voit myös tutustua hänen aiempiin asuihinsa. Nykyään Bazan luo uraa laulajana: seurailemaan pääset Instagramissa @kristinabazan!

asda

There has been one Sunday Style Crush that I wasn’t sure I’d share here, but despite my doubts I decided to just go for it. Kristina Bazan is one of my biggest style crushes of all times. Her blog used to be one of my absolute favourites and her style was, and still to some extent is, one of those that used to inspire me the most. A few years ago her style however changed drastically, and although I still admire her eye detail and clothing and partially understand her decision to change – as much as one can understand the decisions of someone they only know through social medias – I miss the years of her blogging days.

In glory days of her blog there was nothing I didn’t like about Kristina’s style. Every outfit, every hairstyle and makeup look was something I would’ve worn in the blink of an eye. Her photographer boyfriend shot her impeccably and she collaborated with everyone from Bvlgari to Louis Vuitton. Whenever I’m in doubt looking for style inspiration I still scroll back to her posts and look for ideas – and am never left disappointed.

In Kristina’s style I loved her eye for accessorizing and details – every look used to be, and still is, thought through, from top to toe, from hair and makeup to jewellery and accessories. I admired her fearlesness for colours but also eye for classics: not everything had to be beige, greige, gray, navy and white; the palette was neutral but still open to colours. To re-phrase: there’s not much I wouldn’t have wanted to adapt from her style.

You can read more about Kristina on her blog at https://www.kayture.com/, where you can also find many of her impeccable looks from the past years. Currently she is also creating a career as a singer: you can follow her @kristinabazan on Instagram!

Photos from kayture.com, @kristinabazan and Pinterest.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s