BLAIR

Ihanaa keskiviikkoa! Painin taas kiireen keskellä eikä mitään kovin monipuolista kerrottavaa tunnu tähän hätään olevan, joten ajattelin turhan höpöttelyn sijaan tiivistää tämänhetkiset ajatukset listan muotoon. Tässä siis lista keskiviikon keskeisimmistä pohdinnoista:

Tästä asusta: Viime aikoina olen pukeutunut paljon valkoiseen – ja epäilen vahvasti, että tulen näin toimimaan jatkossakin! Kevät on vihdoin täällä ja olen siitä niin onnellinen. Syksyn ja talven aikana pitäydyn vaatteiden osalta pitkälti valkoisessa, tummansinisessä ja mustassa, mutta lämpimämpien vuodenaikojen lähestyessä siirryn aina kohti kirkkaampaa ja vaaaleampaa väripalettia.

Koska olen myös etsinyt valkoisia pitkähihaisia mekkoja ikuisuudelta tuntuvan ajan ja vihdoin löysin muutaman Zarasta en epäröi jakaa niitä täällä 😀 Tämä mekko yhdistettynä leveään tukkapantaan tuntuu aina yhtä Blair Waldorfmaiselta… Josta juolahtikin mieleen: pitää taas alkaa katselemaan Gossip Girliä!

asdas

Happy Wednesday! I’m a bit out of words and in the midst of rush and therefore thought it could be fun to just wrap up my thoughts briefly in a list. So, here you go!

About this outfit: A lot of white looks lately – and I doubt the number is going to decrease any time soon! Spring is finally coming and I’m here for it. During the autumn and winter I’m all about white, navy blue and black, but the closer we get to spring and summer, the more I shift towards lighter and brighter colours.

Besides this I’ve been hunting for white, long-sleeved dresses to use during winter time for years and since I finally found a few on Zara I am not hesitating exhibiting them here either 😀 This little number paired with a bold hairband gives me all the Blair Waldorf vibes in the world… Which reminds me I really should start watching Gossip Girl again!

Suunnitelmat tälle viikolle: Viikko on lähtenyt liikkeelle oikein mukavasti. Työskentelen tällä viikolla täysipäiväisenä lastenhoitajana, ja pyrin samalla parhaani mukaan raapustamaan graduani ja harjoittelemaan. Vapaa-aikaa ei (yllätys, yllätys) taaskaan ole yhtään liikaa, mutta sellaiseen arkeen olenkin tottunut, joten en todellakaan valita! Yleisesti ottaen olen vaan tosi kiitollinen siitä, että on töitä, joita tehdä, etenkin nyt, kun niin iso määrä suomalaisia kipuilee mahdollisten irtisanomisten tai lomautusten parissa.

What’s up this week? This week has kicked off nicely – I’m working full time with the kids, simultaneously writing my thesis and doing my best to practice. There’s not too much time to spare but that’s kind of the way I like it, so I don’t complain! In general I also feel incredibly grateful for just being employed, knowing how many people are currently being fired or temporarily laid off.

Yleisiä ajatuksia tällä viikolla: Vaikka tekemistä onkin paljon ja olen tosi kiitollinen siitä, että töitä ja suunnitelmia tulevaisuudelle on vaikka millä määrin, täytyy myöntää, että olen tämänhetkiseen tilanteeseen aika leipääntynyt. Tiedän, että eristäytymistä on mennyt vasta noin kaksi viikkoa, mutta uskomatonta, mutta totta: ihmisiä on ihan hirveän kova ikävä. Kaipaan ravintoloita, kahviloita, baareja, tuttuihin törmäämistä, haleja, täysinäisiä ratikoita.

Kun nyt tiedetään rajoitustoimenpiteiden kestävän ainakin vielä 1.5 kuukautta, tuntuu, että koko olemukseni kaipaisi sosiaalista kanssakäymistä. Yleensä olen onnellinen omillaan, mutta nyt unelmoin toden teolla ihan vain siitä, että saisin istahtaa täpö-täyteen ravintolaan ja olla ihmisten ympäröimänä, haha. Joka tapauksessa, nyt lakkaan valittamasta – hyvin tässä on asiat – ja pyrin ottamaan tästä tilanteesta ilon irti!

General thoughts this week: Despite having a lot of things on my plate and being grateful for being able to work and to continue with so many projects despite the situation, I must admit I’m much like everyone else quite tired of this situation. I know it’s only been a few weeks, but I miss people. I miss bars, cafes, I miss bumping into people, I miss hugs, full trams and parks…

Knowing restrictions are ahead for at least the upcoming 1.5 months it feels as if my entire body has just started to crave for social contact. I’m in general more than happy with rolling on my own, but I need a party, haha. Anyway, now I’ll stop complaining, try to make the most of the situation and will send virtual hugs to each and everyone of you.

Tästä olen tällä viikolla kiitollinen: Rakastan, rakastan, rakastan graduni aihetta ja se tuntuu tosi motivoivalta! Olen aina rakastanut kirjoittamista ja koen olevani omilla vesilläni akateemisen kirjoittamisen parissa. Gradun kirjoittaminen tuntuukin siis oikeasti ihanan inspiroivalta. Aiheenani on kansainvälisten sopimusten ja oikeuden vaikutus suomalaiseen musiikkikasvatusjärjestelmään. Vaikka aihe saattaakin kuulostaa kuivakalta, vannon sen oikeasti olevan tosi mielenkiintoinen – tätä jaksaa työstää!

Things I’m grateful for this week: I love love love my master’s thesis subject! I’ve always loved writing and feel like I’m at my best with academic writing and feel so inspired about the thesis. I’m discussing the influence of international treaties and legislation on the legislation of Finnish music education and although it might sound dry and boring like this, I swear it is super fascinating.

As I already mentioned I’m very thankful to have a job that I can still keep on going to. I understand leaving my apartment to work amongst other people is debatable, but after counting the pro’s and con’s I still consider myself to do the right thing.

Terveisiä teille: Haluan vain toivottaa kaikille kärsivällisyyttä, iloa, valoa, rauhaa ja positiivista mieltä näidenkin aikojen keskelle. Lopussa kiitos seisoo: kuvitelkaa, miten ihanalta elämä tuntuu kaiken tämän jälkeen! Kun nyt kuitenkin ollaan kotona, otetaan siitä kaikki ilo irti. Jollekin se saattaa tarkoittaa rentoilua ja loman ottamista, toisille kauan lykättyjen projektien toteuttamista. Fakta on silti tämä: aika on koittanut, ja tällaista pysähtymisen mahdollisuutta ei todennäköisesti meille suoda (ainakaan toivottavasti) moneen, moneen vuoteen ja vuosikymmeneen!

Greetings to you: I just want to wish everyone patience, positivity and brightness even in the midst of these times. Eyes on the prize: just imagine how special life must feel after all this! Meanwhile, do what you can in these conditions and make the most of the situation. Whether that means taking it easy and taking a well deserved break or working on projects that have been waiting for you: now is your time and I’m quite sure an opportunity like this won’t rise too many times in our lifetimes.

Hairband – Asos // Dress – Zara

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s