RECHARGING

Täällä taas! Blogitauko ei todellakaan ollut suunniteltu, eikä tauon todella ollut tarkoitus olla näin pitkä, mutta gradun kirjoittaminen ja loppuun saattaminen osoittautui huomattavan paljon isommaksi hommaksi kuin mitä olin ajatellut 😀 Lopputulokseen olen kuitenkin melko tyytyväinen, vaikkakin myös kiitollinen siitä, että homma on nyt purkissa. Odotan innolla ensi viikon opponointia, viimeisiä korjauksia ja työn lopullista palauttamista. Sen jälkeen kaikki isoimmat kirjalliset hommat onkin tämän tutkinnon osalta saatettu päätökseen! Enää muutama konsertti ja sitten olen vihdoin virallisesti valmis!

I’m back! I truly didn’t plan on taking a break from blogging, nor for a possible break to turn out this long, but writing my master’s thesis turned out to be quite a lot more work than I thought 😀 In the end I’m quite happy with the way it turned out, but also very relieved it’s finally turned in. It will still be discussed with a group of teachers and students after which I get the chance to make final corrections, but besides that I’m done!

Gradun valmiiksi saamisen lisäksi viime viikot ovat muutenkin olleet täynnä hyviä uutisia! Ensinnäkin sain tarjouksen kahden vuoden oikeustieteiden kandi-tutkinnon koulutusohjelmaan Lontooseen. Kahden vuoden lyhennetty tutkinto on tarkoitettu jo aiemman yliopistotutkinnon omaaville opiskelijoille. Vaikka suunnitelmana on kieltäytyä tarjouksesta ja sen sijaan tiirailla muita kiinnostavia ja hiukan edullisempia vaihtoehtoja, oli silti tosi kiva nähdä, että tämänhetkinen tutkinto riitti lyhyempään ohjelmaan. En ole ollut ihan varma siitä, miten perinteisen akateemiset yliopistot suhtautuvat akateemiseen, mutta melko taiteelliseen tutkintooni ja siksi olinkin erityisen iloinen, että hakemus meni läpi ja tarjous tehtiin! Yliopistotarjouksen lisäksi sain kaksi hakemaani apurahaa yhtä jo tehtyä ja toista tulevaa projektia varten, joten viikko todella oli täynnä iloisia uutisia!

Besides finishing my thesis the last weeks have been filled with good news! First of all, I got an offer for a two-year-senior-status Law program in London. Although I think I’ll still look for other interesting and more affordable options, I was super happy to see that I was even eligible for the senior-status program. I haven’t been quite sure how traditionally academic universities look at my academic, however more artistic degree, and it was nice to see it was just as acceptable as any other degree. Secondly, I got two grants I had applied for, one for a project that I did during the past year and another one for upcoming adventures!

Tällaisina aikoina, jolloin energiaa ja motivaatiota asioiden aikaansaamiseen tuntuu olevan vaikea löytää, tuntuu ihanalta saada muistutus siitä, että edessä siintää silti tulevaisuus täynnä uusia seikkailuja. Tällä hetkellä epäilen, että joudumme pysymään enemmän tai vähemmän eristyksissä ainakin kesään asti ja todennäköisesti myös sen yli, mutta siitä huolimatta on ihana muistaa, että jossain vaiheessa tämänkin vaiheen on loputtava. En malta odottaa, että näen, millaiseksi tämänjälkeinen elämä muodostuu!

In times like these, when motivation can be slightly hard to find, it feels so good to get a reminder of that there is a future filled with new (heeled, lol) adventures ahead. Right now I suspect we’ll be more or less self-quarantining until and even over the summer, but nevertheless this is going to end at some point. I know I’ve said it before, yet still I’ll say it again: I can’t wait to see what life is going to be like after all this!

Ennen näiden tulevaisuuden haaveiden toteutumista ensi viikko on tarkoitus täyttää harjoittelulla (en ole soittanut viikkoon, koska gradu piti vääntää valmiiksi…), kahdella etäopetetulla viulutunnilla, lastenhoidolla, opponoinnilla ja toivottavasti myös rentoutumisella ja bloggailulla. Ensi viikon jälkeen alkaa taas aika pitkä työputki, joten yritän ottaa kaiken irti vähän rennomasta viikosta! Nyt toivon kuitenkin teille aivan ihanaa maanantaita! Toivottavasti olette pysyneet terveinä. Palaillaan, toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin!

However, before any further adventures, in the near future also known as next week, I’ve scheduled a lot of practicing (I held a week long break from playing to finish the thesis so it’s needed…), two online violin lessons, babysitting, the last meeting regarding my thesis and some time just for relaxing – and hopefully also for blogging a bit! After next week a new slightly hectic period starts and therefore I’ll try to use next week for recharging a bit! Anyway, now I’ll wish you a great Monday and hope you’ve all stayed healthy and safe! I’ll be back sooner than you know!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s