THE NAVY COAT – THE SISTER EDITION

On eräs, jonka olen halunnut esitellä teille täällä blogin puolella jo jonkin aikaa. Ilman häntä ei tämä blogi enää eläisi ja hengittäisi, sillä hän kuvaa noin 85% kaikesta tänne tulevasta sisällöstä. Hänen työpanoksensa onkin ollut blogin hengissä pysymisen elinehto kuluneiden parin vuoden ajan. Hän on 21-vuotias, hauska, älykäs, uskomattoman kypsä ikäisekseen, loistava kokki, erinomainen valokuvaaja, maanläheinen ja lämmin. Hänen tyylinsä on ajaton, trendikäs ja urheilullinen samaan aikaan ja hän on oman elämäni suurin vaikuttaja, joka saa minut ostamaan milloin mitäkin ihonhoitoon, ruoanlaittoon tai kuntoiluun liittyvää. Tässä siis… siskoni ja kämppikseni!

Tyylimme ovat monella tapaa samankaltaiset, vaikkakin siskoni tyyli on jossain määrin rennompi kuin minun. Kuvien asua olen ihaillut iät ja ajat, ja niinpä ajattelin, että se on aika ikuistaa myös tänne blogin puolelle! Rakastan COSin tummansinistä villakangastakkia ja pidän myös hurjasti Camelia Roman laukusta. Asu sopii mielestäni siskolleni kuin nenä päähän, mutta mielenkiinnosta ajattelin suorittaa täällä blogin puolella pienen tyylikokeilun ja jakaa kanssanne myöhemmin ensi viikolla, miten itse stailaisin samaisen kangastakin. Toinen versio samasta asusta siis tulossa lähiaikoina!

asdas

There’s someone I’ve been wanting to introduce to you up here already for a while. She is a co-creator of Heeled Adventures, as she works behind the camera 90% of the time and has therefore been a vital part of keeping this blog alive during the past years. She is almost 21-years-old, funny, smart, incredibly mature for her age, one hell of a chef, great with the camera, down-to-earth, good with people. Her style is classic, trendy and sporty at the same time and she is the person who influences me the most when it comes to anything health related, from skin care to fitness routines. She is… my sister and my roommate!

Our styles are quite similar, however hers is much more casual and relaxed than mine. The outfit in the pictures is one that I’ve been admiring for quite some time! I absolutely love the coat and am also a big fan of the bag (not to brag or anything, but it was a birthday gift chosen by yours truly). My sister looks absolutely perfect in this coat, but as a style experiment I thought it could be fun to try out also how I’d style it. A second edition of how to style this navy blue coat is therefore coming up hopefully during next week.

Scarf – Balmuir // Coat – COS // Bag – Camelia Roma // Pants – Gina Tricot // Boots – Vagabond

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s