STEAMER

Kuluneen vuoden aikana on tuntunut siltä, että eletään päättyvän luvun loppua ja että uusi luku elämässäni on alkamassa. Gradun valmiiksisaaminen konkretisoi ajatuksen siitä, että maisterintutkinnon loppu oikeasti häämöttää ja edessä odottaa ihan oikeastikkin uusi alku. Moni muukin vanha luku on tämän vuoden aika saanut päätöksensä, ja siksi tuntuukin siltä, että kesällä vietettävät 25-vuotissyntymäpäiväni merkkaavat jonkinlaista käännekohtaa ja uuden alkamista. Muutoksen keskellä olenkin pohtinut paljon sitä, millainen ihminen haluan olla ja missä kaikessa voisin vielä parantaa.

During the past year I’ve had the feeling of that I’m approaching the end of a chapter in my life and about to start a completely new one. Finishing my master’s thesis somehow made me realise I’m truly approaching the end of this degree and will be heading for something entirely new and exciting next fall. A lot of other old chapters have also been coming to an end during the past year, and as I’m approaching my 25th birthday I feel like I’m reaching some kind of milestone and crossroad. As I’m standing in front of this new beginning I’ve been thinking a lot about who I want to be and how I can improve myself. How can I become even more like the woman I want to be, how can I stand even more steadily on my own two feet? 

Olen aina ollut jossain määrin pedantti, mutta samalla myös ennen kaikkea suurpiirteinen ihminen. Tykkään esimerkiksi siisteistä ja kauniista vaatteista, mutta samalla olen vakaasti sitä mieltä, että vaatteet on tehty elämistä varten ja että räpätessä roiskuu. Usein kohtaan kummasteluita siitä, miten paljon käytän valkoisia vaatteita ja miten saan ne pysymään valkoisina, mutta samalla voin rehellisyyden nimissä myöntää pienten tahrojen ja ryppyjen olevan paidoissani enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Edetessäni kohti uutta lukua ja aikuisuutta, ajattelin kuitenkin pyrkiä kohti vähemmän ryppyistä ja tahraista tulevaisuutta. Senpä takia päätin vihdoin hankkia höyrysilittimen!   

I’ve always been partially very detail oriented, but first and foremost someone who looks at the big picture. For instance, I love beautiful and clean looking clothes, but at the same time I’m very set on that clothes are made to be lived in and that shit happens. It’s a natural part of life! People often wonder how I manage to keep clean the white clothes I so frequently wear, but the ugly truth is that my clothes are more often slightly stained and slightly wrinkled than not. However, as I’m about to head towards a new beginning I’ve been thinking I could perhaps try to strive towards a less wrinkly and more stainless future. This is why I finally decided to buy myself a steamer. 

Olen unelmoinut höyrystimestä jo kauan, ja ainakin toistaiseksi olen ollut supertyytyväinen ostokseeni. Inhoan tavallista silittämistä, vaikka siitä kovasti olen yrittänyt pitää. Höyrysilittämisessä ilahduttaakin ennen kaikkea helppous ja nopeus. Painava rauta ja ruma lauta painuvat unholaan, nyt tarvitaan vain laatikosta kätevästi saatavilla oleva höyrstin ja henkari, johon vaatteen saa roikkumaan. Parasta! Tätä hankintaa voin siis lämpimästi suositella! 

I’ve been dreaming about buying a steamer already for quite a while, and have at least so far been super happy with my purchase. I hate ordinary ironing, although I’ve really made an effort to make myself like it. However, now those efforts are over: I love the easiness and fastness of the steamer. Goodbye heavy ironing boards and irons, now all I need is a light steamer and a hanger. A winning combination. Overall, I can warmly recommend getting a steamer for all my fellow lazy ironers!

Aika syvällisille vesille seilattiin vaikka pelkästä höyrysilittimestä olikin kyse, mutta tällaisia asioita olen pyöritellyt mielessäni paljonkin viime aikoina. Viime viikolla tein toisenkin aikuisen ostoksen, mutta siitä kerron lisää myöhemmin! 

We dove into quite deep waters despite only talking about a steamer, however these are things I’ve been thinking about for quite a while! Last week I also made another adult purchase, but that I’ll tell you more about later!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s