BACK, BABY

Toukokuinen paluuni ei kestänyt kovinkaan kauaa, haha… Arvioin toukokuisen työmäärän ihan pieleen, ja aikaa millekään muulle kuin opinnoille ja töille on ollut ihan todella rajoitetusti. Nyt kaiken pitäisi kuitenkin olla paketissa ja ehdoton pyrkimykseni tästä lähtien on ihan vaan nautiskella kesästä. Haaveilin alun perin ylimääräisten ranskan ja johtamisen kurssien ottamisesta, mutta todettuani, etten ole viettänyt viikkoa enempää ihan vaan eläen viime elokuun jälkeen totesin, että nyt on ehkä hyvä hetki kieltäytyä uusista projekteista, kursseista ja tavoitteista ja ihan vaan elää ja olla muutaman viikon ja kuukauden ajan.

Kivoja uusia tuulia elämääni tuovat työt yhdessä Suomen suurimmista lehdistä, joissa työskentelen asiakaspalvelun puolella. Töissä on ollut ihan huippua, viihdyn toimistoympäristössä ihan valtavan hyvin ja nautin kaiken uuden oppimisesta. Työkaverini ovat kivoja ja on ollut ihanaa huomata, että töihin lähteminen on aidosti ollut tosi kivaa ihan joka aamu.

Yhteenvetona voinkin ilokseni todeta, että täällä on kaikki hyvin ja elämä hymyilee pitkästä, pitkästä aikaa. Syksy tuo tullessaan ihan riittävästi muutosta ja uusia haasteita, joten nyt on aika nauttia, olla iloinen ja onnellinen. En malta odottaa mitä kaikkea kivaa kesä tuokaan tullessaan! Tavoitteena on myös tästä lähtien postailla taas normaaliin 4 kertaa viikossa tahtiin, joten toivottavasti pysytte mukana matkassa!

asdsa

Lol, my comeback in May didn’t last to long… I underestimated how time consuming my previous project was and things have been quite a fuzz ever since. On top of it all I started working two weeks ago, and have been trying to handle a job and extra studying on top of it before and after, so days have been long and time for anything else has been extremely limited. Nevertheless now I should be done with everything and will do my utmost best to just take it easy from now on and to enjoy life for the summer. I was planning on taking extra French and leadership classes, and still would like to, but after realising I haven’t spent more than a week just taking it a bit easy since last August, I think the right thing to do is to say no to any new projects, classes and goals and just to live a little.

In other news, I got a summer job as a customer service assistant at one of the biggest newspapers in Finland, which has been fantastic. I love the office environment, the varied assignments we have and simply just the feeling of learning new things every single day. I have great colleagues and it’s been fun to realise that truly I’m excited to go to work every single day.

To conclude, for the first time in a long, long time I feel genuinely happy again. It’s been a really, really hard, strugglesome and difficult year in more ways than I’d like to admit, but now I’m set to make the most of this summer and to just enjoy, have fun and take it easy. The fall will most certainly serve more than enough of change and challenge, so now it’s time to grab the moment and enjoy it while it lasts. Can’t wait to see what it’ll bring! I hope to keep on updating over here in my usual every second day rhythm, so I hope you’ll stay tuned!

Outfit details coming up in a later post!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s