8 DAYS, 8 OUTFITS

Valehtelisin, jos väittäisin, etteikö yksi tämänhetkisen toimistotyöni parhaimmista puolista olisi täysi vapaus pukukoodin suhteen. Olen kautta aikain inhonnut kaikenlaisia työvaatteita, ja vaikken sinänsä pane pahitteeksi jonkunlaisia sääntöjä, on pakko myöntää, että viime aikoina on ollut aivan ihanaa saada pukeutua ihan mihin tahansa vain haluan. Vietettyäni lähes kolme viikkoa mökillä pelkissä vanhoissa farkuissa tai leggingseissä ja kuluneissa paidoissa, on ollut ihanaa taas saada ottaa kaikki ilo irti kellarista kaivamistani kesävaatevarannoista 😀

Lempiasuni näistä kahdeksasta on viimeisissä kuvissa näkyvä leopardipaita yhdistettynä valkoisiin housuihin ja käärmeennahkakuvioisiin avokkaisiin. Olen myös kovin tykästynyt Mangon beigeen pukuun, vaikka vieläkin jostain syystä vähän arastelen kaksiosaisten pukujen käyttämistä. Kuten kuvista huomaa olen kuitenkin rakastunut päätä pahkaa puvun jakkuun, joka on päätynyt päälle harva se päivä 😀 Löytyykö teillä suosikkeja?

asdsa

I’d be a liar if I didn’t admit that one of the best sides of an office job like the one I have for the summer is the freedom I have regarding what to wear. I’ve always hated work uniforms of any sort, and although I wouldn’t mind a more set colour scheme etc. I must say for now having the chance to wear whatever I want has been amazing. After spending nearly three weeks on our cottage during May in jeans or yoga pants and old shirts it’s been fantastic to wear more fun things 😀

So, here comes a classic 8 days, 8 outfits post from the past weeks! Any favourites? My top pick out of these looks is by far the leo shirt paired with the white pants and the snake printed heels seen in the last pictures. I’m also a huge fan of the beige Mango suit, but always feel a bit extra wearing two piece -anything. That being said, looking at the photos it’s probably needless to say that the jacket of it has turned out to become a solid favourite 😀

Jacket – Mango

Pants – Uniqlo

Bag – Zara

Heels – Mango

Blazer – River Island

Jeans – H&M

Heels – Mango

Suit – Mango

Sandalettes – Mango

Bag – Zara

Blazer – Mango

Dress – Asos

Heels – H&M

Hairband – Marzoline

Blazer – Mango

Jeans – River Island

Heels – Banana Republic

Bag – DKNY

Dress – Zara

Bag – Camelia Roma

Heels – Mango

Shirt – Mango

Pants – Uniqlo

Heels – Mango

Bag – Camelia Roma

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s