JULY HIGHLIGHTS

Keskiviikkoterveiset! Elämä rullailee täällä mukavasti omalla painollaan. Päivät kuluvat töitä tehden, illat harjoitellen ja viikonloput ystäviä nähden. Haluaisin kovasti postailla tänne säännöllisemmin, mutta totuus on valitettavasti se, ettei töiden ja harjoittelun jälkeen jää paljon aikaa muulle kuin nukkumiselle. Vaikka elämä on tällä hetkellä melko työkeskeistä, on tässä kuussa onneksi monia asioita, joita odotan innolla. Tässäpä siis lista heinäkuun lempiasoistani!

Toodles! I’ve been – and still am – so busy trying to find a successful way to combine work and practice there’s barely been any time for anything else. I’d love to post here more often, but the truth is that after work and practice the only sensible thing to do in my day is to sleep . Despite life being so work centred there are luckily many things to look forward to. Therefore I thought I’d share with you the highlights of this month!

HEINÄKUUN KOHOKOHDAT

Syntymäpäiväni. Täytin vihdoin 25! Kulunut vuosi ei ollut minun vuoteni, ja sitä leimasivat lähinnä menetykset, pettymykset, suru, työ ja uurastus. Tulevasta vuodesta tulee uusien alkujen vuosi ja olen sille niin valmis kuin vain olla ja voi.

Synttäri-juhlat. En ole juhlistanut synttäreitäni kunnolla moneen vuoteen, ja nyt ajattelin, että on aika muuttaa asia. Kutsuin parhaat ystäväni Helsinkiin viettämään päivän lempiasioideni parissa. Kävimme brunssilla, Megazonessa, illallistimme meillä ja pääsimme myös ulos juhlimaan pitkästä aikaa.

Tulevaisuudensuunnitelmien selkeneminen. Olen lähes koko elämäni tiennyt tasan tarkkaan, missä vietän seuraavat kuukaudet ja vuodet. Kuluneena keväänä kaikki on ensimmäistä kertaa ikinä ollut enemmän tai vähemmän auki tulevaisuuden suhteen. Viime viikolla selvisi kuitenkin vihdoin minne matkani vie seuraavaksi. Tästä lisää tulossa myöhemmissä postauksissa!

Ensimmäinen esiintyminen kuukausiin. Kaikki konsertit peruttiin viime keväänä koronan takia, enkä malta odottaa, että pääsen taas esiintymään yhdessä siskoni kanssa eräille Helsingin lähellä järjestettäville musiikkijuhlille tulevana lauantaina.

Tanssiminen. Olen tullut siihen lopputulokseen, että nautiskelen elämästä ihan liian vähän ja niinpä tavoitteenani on tänä kesänä käydä ulkona enemmän, tavata enemmän ihmisiä ja pitää enemmän hauskaa. Valitsen lähes poikkeuksetta työn yli huvin , ja tavoitteenani on päästä tästä tavasta edes vähän irti.

Ulkoilmaelokuvat. Helsingissä on mielestäni maailman tunnelmallisimmat ulkoilmaelokuvat. Vaikkei sää olisikaan täällä ihan yhtä lämmin kuin muualla ja näkymät saattavat olla muualla vielä näyttävämpiä, olen siitäkin huolimatta sitä mieltä, että Helsingin ulkoilmaelokuvissa on jotain paljon ihanampaa kuin missään muualla. Valoisa kesäilta meren äärellä tuulen puhaltaessa hiuksiin ja elokuvan pyöriessä… Ei ole tätä voittanutta.

Silmälasien ostaminen. Pakko se vain on myöntää: en näe enää yhtä hyvin kuin ennen. Olen lykännyt silmälasien ostamista jo monen kuukauden ja vuoden ajan, mutta nyt täytyy jo myöntää, ettei tämä peli enää vetele ja lasit on hankittava. Osittain olen vähän innoissani, mutten toisaalta pysty kuvittelemaan itseäni silmälaseissa. Nähtäväksi jää, miten tämä projekti päättyy 😀

asda

JULY HIGHLIGHTS

My birthday. I finally turned 25! The past year truly wasn’t my year and I can honestly say I’d been waiting for the year to change for a long time already. I’m set to make this new year the year of new beginnings, and I’m so happy to finally get started with it.

My birthday party. I haven’t celebrated my birthday properly in a long time and felt like it was time to change that this year! I invited my best friends over and we had a day full of my favourite things. Brunch, wine, laser tag, dinner, surprise numbers, balloons and a good night out. What more can a girl ask for!

Answers regarding my future. I’ve always known more or less precisely what I’ll be doing for the next couple of years, and have, for the first time in my life been living a time when I didn’t know exactly where I’ll end up next. Now I do, and needless to say, I’m looking so much forward to my next step. More about this coming up as soon as I have enough time to write a thorough post about it!

First performance in 5 months. I haven’t been up on stage since the Corona situation started and I can’t wait to be back! On the 18th we’re premiering a piece by a Finnish composer with my sister at a music festival nearby Helsinki and it will be so much fun.

Dancing. Facts: I’ve been out way too little during the past few years and my truest intention is to change that during the rest of this summer. My mission is to go out more, meet more people and have more fun. I suck at choosing leisure over work and am really trying to become better at that.

Outdoor cinemas. There is one thing that Helsinki does better than any other city, namely outdoor cinemas. Although the weather isn’t always the warmest and there might be even more spectacular views somewhere else, there is simply something so special about them. There’s nothing like a Finnish summer night when the sun is setting over the sea and you can feel the wind breeze through your hair while watching a good movie.

Getting glasses. I am getting old and it’s time to admit it, lol: I can’t see anymore quite like I used to. I’ve been postponing getting glasses for a long time, but now it’s time – whether I like it or not. Partially I’m super excited but on the other hand I don’t quite identify with the group of people who wear glasses, haha. Exciting times, nevertheless.

Kaiken kaikkiaan voidaan siis todeta, että vaikka elämä onkin melko työpainoitteista, on edessä vaikka miten paljon ihania juttuja, joita odottaa! Vaikka tavoitteena tänä kesänä on pitää hauskaa ja ottaa ilo irti kaupungissa vietetystä kesästä, täytyy sanoa, että kaikkein eniten kaipaan kuitenkin ihan vain sitä, että on aikaa pysähtyä ja ottaa rauhallisesti. Odotan myöhään nukkumista ja en minkään tekemistä. Pieniä asioita, mutta noita tyhjiä päiviä ja hetkiä arvostan ehkä kuitenkin kaikkea muuta tekemistä enemmän.

So, in the end, despite life still being rather work centered there are many nice things to look forward to! However, most of all I look so much forward to just having a couple of unplanned weekends. Although I’m all in for having fun and living my best life this summer, I must say what I need the most this July is some time to just breathe and chill out every once in a while. I can’t wait to spend a couple of weekends just sleeping in and doing nearly nothing. It’s all in the little things, and those little moments of just pure nothing are the ones I appreciate the most.

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s