PINK BLAZER

Pitkästä aikaa taas vanhaa kunnon asupostausta kehiin! Kuvissa on yksi kesän monipuolisimmista asuista. Bleiseri ja housupuku on ihanan helppo yhdistää eri tavoin niin kuumiin kuin kylmiin keleihin. Lisäksi valkoisen ja pinkin yhdistelmä tuntuu aina yhtä raikkaalta. Näissä vetimissä olenkin viihtynyt niin arkena kuin myöhäisinä kesäiltoina. Zaran pinkki bleiseri on todellinen huomionkerääjä, ja piristää asua kuin asua!

Maanantai on lähtenyt mukavasti käyntiin ihan liian nopeasti kuluneen viikonlopun jälkeen. Perjantain vietin omissa oloissani, yrittäen parantua yllättäen iskeneestä kesäflunssasta (joka ei onneksi ollut korona, kävin testeissä!). Hyvin nukutun yön jälkeen heräsin lauantaina kuin uudesti syntyneenä, ja niinpä suuntasin lauantaiaamun brunssille Strindbergille. Brunssin jälkeen matkasin Hyvinkäälle kenraaliharjoituksiin ja soittamaan konsertin. Oli aivan ihanaa päästä taas esiintymään – etenkin, kun keikka meni jopa odotettua paremmin!

Sunnuntaina nukuin ansaitusti pitkään, pesin pyykkejä, harjoittelin ja siivosin parhaani mukaan. Viikonloppu oli aivan ihana, mutta silti on pakko myöntää, että olisin mieluusti ottanut vielä yhden ylimääräisen päivän vapaata ja ihan vain lepäillyt. Ensi viikonloppua odotellessa 😀 Nyt riittää kuitenkin tämä höpinä, seuraavaksi suuntaan silmälasikaupoille. Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

asda

Time for a good old outfit post! This is one of the most versatile looks for the summer, as the jacket and jumpsuit combo works well in both warm and cold weathers. Also, there’s just something about the combination of white and pink that gets me every single time! This used to be one of my go to date-night-out looks last summer, and I still have to say I like it a lot. The jacket is such a statement piece!

Monday has kicked off nicely after a weekend that flew by much faster than I would’ve liked for it to. I spent Friday doing a spa night at home and going to bed early as I was recovering from a brief flu (luckily not COVID-19, got tested!). On Saturday I was happy to wake up refreshed, after which I headed out for a brief brunch at Strindberg. In the afternoon it was time for a dress rehearsal and a concert. It was wonderful to get to perform again and I was super pleased with how the concert went!

On Sunday I slept in, did some laundry, went to practice and cleaned. The weekend was good, but I sincerely wouldn’t have minded one more day off to just breathe out a bit. Anyway, that’s all for now, next I’m headed out to look for the perfect pair of glasses. Wish me luck! I wish all of you a wonderful beginning on your week!

Jacket – Zara // Jumpsuit – Mango // Bag – DKNY // Heels – Steve Madden

Special thanks to PinjaKK for the beautiful photos!

2 Comments Add yours

  1. Ella says:

    Ihana toi bleiseri ja muutenkin nätit kuvat! ❤ Täällä myös hieman kesäflunssaa ilmassa 😦

    1. Voi kiitos – tykkäilen itsekin tästä kovasti! Pikaista paranemista! 🙂

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s