JULY SNAPSHOTS

Kuluneina viikkoina on tapahtunut paljon kivoja juttuja, ja ajattelinkin nyt koota lempihetkeni yhteen ja jakaa kanssanne puhelimeni kamerarullan parhaat palat!

I haven’t shared any snapshots with you in a while! A lot of nice things have happened and therefore I thought it was time to once again share with you some of the highlights in my camera roll.

Juhlin syntymäpäiviäni pari viikkoa sitten. Päivä oli mitä ihanin, ja olen niin iloinen ja onnellinen siitä, miten hyvin kaikki onnistui ja miten ihania ystäviä minulla oikeasti onkaan. Kiitos, kiitos, kiitos jokaiselle, joka saapui paikalle. Arvostan sitä niin paljon!

I hosted my birthday party! I had the most wonderful day, I have the most wonderful friends and I couldn’t have been much happier with how the whole thing turned out. Thank you, thank you, thank you to everyone who made the effort to come over. It is so appreciated!

Aloitimme syntymäpäiväjuhlinnat Ravintola Sunnin brunssilta Senaatintorin kulmalta. Vaikkei brunssi ehkä ruoan puolesta ollut ihan nappivalinta, ihastutti ravintolan sisustus sitäkin enemmän. Niin kaunista!

As I mentioned earlier we started the day with a brunch at Restaurant Sunn right next to the Senate square. The brunch was decent, but more than the food itself I loved the decor. Simply beautiful!

Illan asu! Meillä kävi vähän huono tuuri baarivalintojen suhteen, mutta siitä huolimatta illasta tuli kyllä ihana ja mieleenpainuva.

A happy girl out and about. We were a bit unlucky with the bars we chose to go to, but nevertheless I had a great and most certainly memorable night.

Tämän kuvan nappasin taksista matkalla illan kolmanteen kohteeseen, haha. Kadunkulma oli jotenkin sykähdyttävän kaunis kesäillassa, puhumattakaan taivaan syvänsinisestä väristä. Elämän pieniä iloja! 😀

In the taxi on our way to the third bar of the night, haha. This corner was so astonishingly pretty I just had to grab a picture when waiting for the lights to change. The shade of blue in the sky is simply breathtaking.

Kesä on kulunut pitkälti näissä maisemissa. Rakastan toimistomme sisustusta! Tämä lamppu on yksi suosikeistani, eikö olekin suloinen!

Life at the office. I love the decor in here! This lamp is amongst my favourite details, isn’t it cute!

Tämän vuoden kesäsäät ovat olleet aivan ihania! Tämä vaaleanpunainen mekko on ollut yksi lemppareistani. Väri on yksi suosikeistani ja malli on ihanan helppo je kevyt!

We’ve had our fair share of hot summer days and life has been good. This pink little number has been a real keeper. I love the colour and the shape!

En ole mikään kissaihminen, mutta tämä kaunokainen on vienyt sydämeni.

Not the greatest fan of cats, but this beauty of a creature has stolen my heart.

Kulunut vuosi on ollut suuria muutoksia täynnä. Viimeisin muutos oli lapsuuden kesämökimme myynti ja muutto uusille mökkikulmille. Kuten moni viime vuoden muutoksista, myös tämä oli hiukan katkeransuloinen. Edessä siintää kuitenkin nyt uusi aikakausi ja olen siitä aika onnellinen. Vaikka vanha mökki oli aivan käsittämättömän rakas, on uudella mökillä paljon sukumme historiaa, enkä malta odottaa, että pääsen luomaan siellä uusia muistoja.

A lot of changes took place right before my birthday. The most recent one: my family’s old cottage was sold and everything was moved to our new one. Like many of the changes last year, this one was quite a hard one to take, but in the end it’s all good. The new one has endless good sides and I can’t wait to start creating new memories in a house that has been connected to my family ever since the 1860’s.

Optikon odotushuoneessa. Sopivien kehysten löytäminen on ollut aika hankalaa. On vaikeaa olla olematta nirso, kun hinta kuitenkin kirpaisee ja kysesssä on ostos, joka tulee vaikuttamaan tyyliini päivittäin. Kaikissa laseissa tuntuu olevan jotain korjattavaa, ja jos ei, niin hinta on yleensä liian kallis 😀

On my way to finally get my sight checked. How hard can it be to find a good pair of glasses!? I guess I should just give up and stop being so picky, but the glasses feel like such a big investment and like something that will influence my life and my style on a daily basis. The struggle is really real 😀

Olennainen osa työpäiväämme on tällä hetkellä kahvitauot tässä nurkkauksessa. Päivittäinen kohokohta 😀

Another favourite corner of mine at our office.

Uusi viikonloppu, uudet kujeet! Kuvien valkoinen mekko on samaa mallia kuin aiemmin tässä postauksessa vilahtanut vaaleanpunainen. Se on täydellinen kesäiltojen mekko! Ilmava ja imarteleva, mutta siitä huolimatta lämmin kiitos pitkien hihojen.

Another weekend, another night out. Just kidding, I really haven’t been out that much 😀 Nevertheless this white dress is the same as the pink one earlier in this post. It’s perfect for summer nights like these. Airy, cute but still warm thanks to the long sleeves.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s