SUNDAY STYLE CRUSH: OLIVIA PALERMO

Tämä postaus piti julkaista jo sunnuntaina, mutta kiireiden takia se jäi makaamaan arkistoihini. Niinpä ajattelin nyt olla villi ja vapaa, ja julkaista jo perinteeksi muodostuneen sunnuntaisen tyyli-ihastukseni vasta näin tiistai-aamuna! 😀

Kuka hän on? Perun sanani koskien kaikkia aikaisempia sunnuntaisia tyyli-ihastuksiani… Tässä on nimittäin vertaansa vailla oleva tyyli-ikoni. 34-vuotias amerikkalainen yrittäjä ja muotivaikuttaja Olivia Palermo on ollut muotimaailman suursuosikki siitä lähtien, kun hän ensimmäistä kertaa esiintyi The City-sarjassa vuonna 2008. Olivia oli vaikuttaja sanan tosimmassa merkityksessä ennen kuin muotivaikuttaminen ja sosiaalinen media olivat edes käsitteitä, ja on ensiesiintymisensä jälkeen valittu lukuisia kertoja maailman tyyllikkäimmäksi naiseksi.

Mikä Oliviassa ihastuttaa? Kunpa osaisin määritellä tarkemmin, mutta rehellisesti sanottuna pidän enemmän tai vähemmän kaikesta Olivian tyylissä. Jokainen asu on yksinkertainen, muttei koskaan tylsä, klassinen muttei koskaan vanhanaikainen, trendikäs muttei koskaan mauton. Olivian tyylisilmä on mielestäni vertaansa vailla, ja jälleen kerran täytyy myöntää, että tässä on pukeutuja, jonka kaikki asut kopioisin mieluusti suoraan itseni päälle epäröimättä hetkeäkään.

Mitä haluaisin kopioida omaan vaatekaappiini? Tuntuu siltä, että jankkaan tätä postauksesta toiseen, mutta kyllä se vaan näin on: Olivian silmän asustusta ja mittasuhteita koskien. Asut eivät koskaan ole liikaa tai liian vähän, vaan aina viimeisteltyjä ja loppuun asti mietittyjä. Jos minun pitäisi mainita kaksi naista, joiden tyyli inspiroi ylitse muiden, mainitsisin Olivian ja aikaisemman sunnuntaisen tyyli-ihastukseni The Fashionbug Blogin Laura Willsin. Joka tapauksessa, jos etsitte tyyli-inspiraatiota Olivian streetstyle-kuvia ja IG-tili kannattaa ehdottomasti käydä kuikuilemassa!

asdasd

I had this post stored for Sunday, but didn’t have any time to spare to actually post it, so here’s me being all rebellious and posting a Sunday Style Crush-post on a Tuesday morning 😀

Who is she?  I take back everything I’ve ever said about earlier Sunday Style Crushes… This is the mother of all style crushes, a style icon unlike few others. If you were to ask any fashion interested millenial, you’d most likely find out they all know her. 34-year-old American entrepreneur and fashion influencer Olivia Palermo has been the sweetheart of the fashion world since she first starred in the reality tv-series “The City” in 2008. She was an influencer before it even was an actual thing to be, and has gone on to be named best dressed by several magazines and newspapers year after year ever since first entering the public eye.

What do I love about her style? I wish I could be a bit more articulate and specific, but honestly: I love more or less everything about it. I love that the looks are simple, yet always have a twist, classic but never boring, trendy but never tacky. She has an eye for accessorising like few, and like many of my earlier Sunday Style Crushes rarely wears anything I wouldn’t want to copy in the blink of an eye.

What would I like to adapt to my own closet? I feel like I repeat this in every Sunday Style Crush-post I make, but let’s say it again: her eye for detail and proportion. She’s never too much, never too little, but just right. Were I to mention two women whose style I find the most inspiring I would without a doubt name Olivia and my earlier Sunday Style Crush, the Fashionbug Blog’s Laura Wills. Anyway, to wrap it up and put it shortly: if you’re looking for style inspiration, Olivia is definitely someone worth following!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s