JUMPSUIT

Ihanaa perjantaita! Kuluva viikko ja kuukausi ovat menneet niin nopeasti, etten millään voi uskoa, että tänään on jo perjantai ja heinäkuun viimeinen päivä. Vaikka kesä on ollut kaikin puolin ihana, iloitsen salaa siitä, että syksy lähenee vauhdilla ja alkamassa on kesän viimeinen kuukausi. Syksyllä edessä odottaa uusi ja tuntematon, enkä malta odottaa, että pääsen alkuun. Sama tunne koskee myös kesäpukeutumista; vaikka rakastan kesävaatteiden helppoutta ja tämän postauksen kuvien kaltaisia asuja, huomaan jatkuvasti unelmoivani ylipolvensaappaista ja villakangastakeista.

Ennen syksyä edessä siintää kuitenkin vielä monta ihanaa kesäpäivää ja -viikonloppua! Tänä viikonloppuna tavoitteenani on ainakin lukea graduni läpi ja tehdä viimeiset parannukset, ennen lopullisen version palauttamista. Lisäksi on kova tarve ja into saada harjoitella rauhassa, sillä maisterikonserttini lähestyvät vauhtiaskelin! Jos vielä ehdin käydä lenkillä ja istua hetken aikaa parvekkeella viinilasillisen ja hyvän kirjan äärellä, olen täysin tyytyväinen.

Nyt suuntaan kuitenkin kotia kohti viettämään perjantai-iltaa nachovuoan ja elokuvaillan parissa. Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

asdsa

Happy Friday! The week, the month and the year are all flying by so fast – I can’t believe it’s already Friday and the last day of July. Although the summer has been great I’m secretly happy the fall is approaching and that we’re stepping into the last month of summer. There is so much to look forward to this fall I simply can’t wait to get started. Same applies to summer clothing; although I love the ease of wearing dresses and jumpsuits, such as the one of this post, I find myself constantly longing for long sleeved mini dresses, stockings, woolen coats and over-the-knee-boots… Can’t wait!

However, before the fall and all those dreamy woolen coats, there’re still quite a few summer weekends ahead of us. This weekend the plan is mostly to check things off my to do-list as efficiently as possible. I want to read through and make some final improvements on my thesis before turning in the final draft, and need to practice a bit extra as the fall and my master’s concerts are approaching faster than I’d like to admit. Besides this I’m dreaming of going for two long runs as I started working out this week again, because – can you imagine – I felt like it (apparently miracles do happen, lol). If I manage to squeeze in some time to sit on our balcony with a glass of wine and a good book, I’ll be perfectly happy.

Nevertheless, now I’m off to celebrate this Friday with friend, a taco gratin and a movie night. I wish you all a wonderful start on your weekend!

Jumpsuit – Mango // Heels – Steve Madden

One Comment Add yours

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s