FAVOURITE INSTAGRAM ACCOUNTS X9

Noin vuosi sitten esittelin täällä suosikki-Instagramtilejäni. Moni tili on pysynyt samana, mutta lisäksi olen löytänyt monia uusia ja ihania tilejä seurattavaksi. Tämän epävirallisen “vuosipäivän” kunniaksi ajattelinkin nyt jakaa kanssanne tämänhetkiset Instagram suosikkini. Jokaisen tilin takan työskentelevällä naisella on mielenkiintoinen elämä, kiinnostava ura ja ennen kaikkea erinomainen tyylisilmä. Monia heistä olen seurannut vuosien ajan, ja on ollut ainutlaatuinen kokemus saada kasvaa ja kehittyä näiden naisten kasvamista ja kehittymistä seuratessa.

A year ago I wrote a post on my then favourite Instagram-accounts. Many of them are still the same, but besides those favourites the list has gotten longer with quite a few more. So, in honor of this one year anniversary (lol), I thought I could now share with you my current favourite accounts to follow. They are all curated by gorgeous women with amazing styles, inspiring careers and a great eye for photography. I’ve been following many of them for years, and it’s been in many ways a cool experience to see them grow and develop, whilst simultaneously growing and developing alongsides them myself.

Nicole Warne Shadbolt, @nicolewarne. Australialinen Nicole Warne on yksi niistä sosiaalisen median vaikuttajista, joita olen seurannut kaikkein kauimmin. 30-vuotias entinen bloggajaa, nykyinen sosiaalisen median konsultti perusti bloginsa The Gary Pepper Girl vuonna 2009 ja saavutti suursuosion 2010-luvun alku- ja keskivaiheilla. Nicolen muotipainoitteinen sisältö on kuulunut suosikkeihini alusta asti. Hänen tyylinsä on upea, ja hänen valokuvansa ovat aivan omaa luokkaansa. Matkusteltuaan ympäri maailmaa Nicole avioitui noin vuosi sitten pitkäaikaisen valokuvaajapoikaystävänsä kanssa ja on juuri saanut vauvan. Perhe-elämää onkin ollut ihanaa seurata.

Nicole Warne Shadbolt, @nicolewarne. Australian Nicole Warne is one of the influencers whom I’ve been following for the longest. This 30-year-old blogger turnt social media guru, started her blog The Gary Pepper Girl in 2009 and quickly became one of the most popular social media stars of the mid 2010’s. Nicole’s fashion related content has been amongst my favourites since early on: she’s not only incredibly elegant but also serves editorial level photography. After travelling the world she married her long-term photographer boyfriend, settled down in Australia and had a baby. Obviously, this doesn’t decrease the charm of her content, but quite the opposite.

Fashion lawyer, @fashionlawyer. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikkitileistäni. Ruotsalais-libanonilainen juristi asuu Luxemburgissa ja jakaa tilillään niin ihania luksus- ja pikamuotivaatteita yhdisteleviä asuja, kuin myös uraan ja maailmanpoliittisiin tapahtumiin liittyviä pohdiskeluja. Nainen on älykäs, hauska, inhimillinen ja uskomattoman inspiroiva. Suosittelen.

Fashion lawyer, @fashionlawyer. This is one of my all time favourite accounts. This Swedish-Libanese lawyer based in Luxemburg shares not only the most beautiful outfits combining low and high street fashion and luxurious accessiories, but also thoughts around her career and the most current events in the world. She’s smart, she’s funny, she’s human and she’s incredibly inspiring. Definite goals.

Sanne Alexandra, @sannealexandra. Sanne on yksi niistä vaikuttajista, joiden seuraamisesta nautin kaikkein eniten. Sannella tuntuu olevan kaikki: kaunis koti, kaunis perhe ja ihana työ oman vaatemerkkinsä parissa. Kolmekymppinen ruotsalaisnainen kuvaa tätä kaikkea ihanan luontevalla ja maanläheisellä tavalla.

Sanne Alexandra, @sannealexandra. Sanne is one of my newer discoveries, but also one of the people who I enjoy following the most. She truly seems to have it all: a beautiful home, a gorgeous family and an inspiring career with her own clothing line. Despite all this, she seems to be incredibly down to earth, and if I had to meantion one influencer who seems to have a good balance in life and know what life is all about it would without a doubt be her.

Lovisa Wallin, @lojsanwallin. Lovisa on yksi uusimmista seurattavistani. Ruotsalainen 27-vuotias äiti on valtavan viihdyttävää seurattavaa, ja sisältö pyörii lähinnä perhe-elämän ja satunnaisten bile-iltojen ympärillä. Lovisa on cool tavalla, jota tuskin tulen koskaan itse olemaan, mutta sitäkin enemmän rakastan hänen anteeksipyytelemätöntä, maanläheistä ja suorapuheista sisältöään.

Lovisa Wallin, @lojsanwallin. Lovisa is also one of my most recent follows, and has charmed me completely with her content mostly consisting of glimpses on her family life mixed with some occasional party nights. She’s the kind of cool girl that I’ll never be, but nevertheless I love following her unapologetic, down-to-earth and straight forward content. Major thumbs up.

Carin Olsson, @parisinfourmonths. Carinia olen seurannut monen, monen vuoden ajan. Ruotsalaisnaisen tarina on mielestäni aivan ihana: vuonna 2012 hän muutti spontaanisti Pariisiin oppiakseen ranskaa, perusti blogin, ryhtyi valokuvaajaksi ja jäi sille tielle. Valokuvaajana hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa maailman suurimpien muotitalojen kanssa, aina Cartierista, Louis Vuittonista Dioriin ja Hermekseen. Sisältö on silmiähivelevää, ja jättää ainakin minulle joka kerta yhtä rauhallisen mielen. Suosittelen myös seuraamaan Carinin blogia osoitteessa https://www.parisinfourmonths.com/.

Carin Olsson, @parisinfourmonths. Alongsides Nicole Warne, Carin is one the people who I’ve been following for years. She spontaneously moved to Paris in 2012 to learn the language, and has been staying on that road ever since. In Paris she started writing her blog and photographing, and has later on ended up working with the greatest luxury brands in the world, such as Cartier, Louis Vuitton, Hermes and Dior. I find her story incredibly inspiring, and also simply love her beautiful and thought-through content. I highly recommend also checking out her blog on https://www.parisinfourmonths.com/.

Elena Perminova, @lenaperminova. Elenan kuuluu lempiseurattavieni joukkoon ennen kaikkea upean muotiin liittyvän sisältönsä ja ihanan perheensä takia.

Elena Perminova, @lenaperminova. Elena’s life seems to be very far from mine, but I neverhteless love following her for her beautiful fashion related content, not to mention her beautiful children.

Ayda Hadi, @aydahadi. Opettajaksi opiskeleva saksalainen Ayda Hadi on yksi tämän hetken suosikeistani mitä pukeutumisinspiraatioon tulee. Rakastan Aydan värikästä tyyliä! Suosittelen myös kurkistamaan hänen sisustustilillensä, joka löytyy nimellä @aydahadihome!

Ayda Hadi, @aydahadi. Ayda Hadi, a German teacher-to-be, is one of my favourite Instagram when it comes to regular style inspiration. I love her colourful style, not to mention her flawless hair and eyeliner, haha. Also check out her account focusing on interior design, @aydahadihome!

Valeria Lipovetsky, @valerialipovetsky. Valeria on uusin suosikkini. Hän on kertakaikkisen upea, hänellä on ihana tyylii ja aivan valtavan suloinen perhe. Vaikka hänen elämänsä satunnaisesti tuntuu saavuttamattomalta, on hänen sisällössään jotain ihanan samaistuttavaa, maanläheistä ja inspiroivaa. Jos urakeskeinen sisältö kiinnostaa, kannattaa lisätä myös Valerian puoliso, Gary Lipovetsky (@garylipovetsky) seurattavien listalle.

Valeria Lipovetsky, @valerialipovetsky. Valeria is my newest girl crush. She’s gorgeous, has the quirkiest style and the most beautiful family. Despite seemingly having it all, there’s something incredibly relatable, down-to-earth and inspiring about her. For some major career inspiration, also check out her husband, Gary Lipovetsky (@garylipovetsky).

Jutta Ervasto, @juttaervasto. Jutta taitaa olla listani ainoa suomalainen, mutta ansaitsee ehdottomasti paikkansa tässä seurassa. Aivan kuten @parisinfourmonths:in Carin, myös Jutta tuottaa ihanan rauhallista, kaunista ja tasapainoista hyvänolon sisältöä. Jutta kuvaa ihanan kauniilla tavalla omaa arkeaan poikaystävänsä kanssa Ruotsissa. Pidän kovasti Jutan kuvista, mutta kaikkein ihaninta Jutan sisällössä ovat mielestäni satunnaiset runojen pätkät, jotka aina silloin tällöin tuovat kyyneleet silmiini. Todella lämmin suositus.

Jutta Ervasto, @juttaervasto. Jutta is the only Finnish person on my list, but truly deserves her place in this group. Much like Carin from @parisinfourmonths, she serves peaceful and balanced content with beautiful glimpses on her life living in Sweden with her boyfriend. Warm recommendation.

2 Comments Add yours

  1. Jutta says:

    Tiedän olevani vuoden myöhässä, mutta ilahduin kovasti postauksestasi. Eritysesti siitä, että saan liikuttaa ja tuoda iloa päiviisi Instagramin kautta. Nöyrä kiitos kauniista sanoistasi. ❤

    Iloa ja valoa!

    Rakkaudella, Jutta

    1. Ihana Jutta, kiitos samoin – aivan ihanaa kuulla, että ilahdutti! ❤

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s